Már csak két jelölt maradt a Vikings General Manager-i pozíciójára

16 év hosszú idő és pontosan ennyi ideig volt Rick Spielman a Minnesota Vikings alkalmazásában, ebből 11 évig GM-ként tevékenykedett, de a vezetőség változtatást eszközölt és a szezon végén megvált tőle.

Rick Spielman a hírek szerint a televízióban fog elhelyezkedni és szakértőként fog tevékenykedni a következő évben.

Egy friss jelentés szerint a Kansas City Chiefs, jelenleg Director of Player Personnel pozícióját betöltő Ryan Poles láthatóan a legesélyesebb arra, hogy a Vikings következő GM-je legyen.

A Vikings és természetesen minden NFL csapat számára az a cél, hogy egy franchise irányítót szerezzenek az NFL Draft-on és köré építsék azt a csapatot, akik egészen a Super Bowl győzelemig vezetik az együttest. Na Poles pont ilyen, aki a front office tagja volt, akkor, amikor meghozták azt a döntést, hogy Patrick Mahomes mellett teszik le a voksukat, akinek vezetésével azóta már nyertek Super Bowl-t és idén is az egyik legnagyobb esélyesek a végső siker elérésére.

Jelentések szerint Poles jó eséllyel Rick Spielman utódja lesz a Vikings General Manager-i pozíciójában, ezt az NFL bennfentes Tom Pelissero is megerősítette a hírt.

De ekkor megerősítést nyert az a hír is, hogy van egy másik esélyes is, hogy a másik jelölt Kwesi Adofo-Mensah, aki jelenleg a Cleveland Browns alkalmazásában áll.

Adofo-Mensah 2020 óta van a Browns-nál, előtte 7 évig a 49ers-nél dolgozott.

Már a hétvégére kiderülhet, hogy ki lesz az, aki a következő években irányítja a csapatot a majdnem legfelső szinten hiszen Adofo-Mensah holnap, azaz kedden, míg Poles a szerdai napon fog résztvenni a második körös interjún.

Az új GM-nek, legyen az bárki mindjárt fontos döntést kell majd meghozni több téren is, hiszen minden bizonnyal beleszólhat majd az új vezetőedző személyének kérdésébe, valamint akár Kirk Cousins esetleges elcserélésével is indíthatja az itteni munkáját. Mert bizony már erről is szó van, hogy Kirk Cousins-t elcseréljük.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.