2021 NFL Tippjáték – Divisional Round eredmények

Már csak három mérkőzés maradt az idei szezonból és úgy tűnik, hogy a tippverseny első három helyezettje meglépet. Íme a Divisional Round eredmények.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát, a második helyezett egy 7.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 5.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát kap.

vessétek a Facebook oldalunkat, mert már lehet tippelni a DIVISIONAL ROUND körre (LINK).

A Wild Card és Divisional Round után 9-1-ás mérleggel Kókai Kálmán vezeti. A második helyen 7-3-as mérleggel 7 résztvevő végzett: Krnács Gyuri, Iván Zsombor, Pableczki Bence, Halmi Miki, Csákvári László, Zibunda és Boros László.

Az összetett tippversenyt holtversenyben 186-96-os mérleggel Krnács Gyuri vezeti. A második helyen 185-97-es mérleggel holtversenyben Iván Zsombor és Kókai Kálmán állnak.

A Divisional Round körre összesen pedig 27 tippsor érkezett. A beérkező 108 tippből 43 volt helyes (39.81%) és 65 volt helytelen (60.19%). A legtöbbek által eltalált győztes a Cincinnati Bengals lett (15/27, 56%), a legkevesebben pedig a San Francisco 49ers győzelmét várták (3/27, 11%).

SKOL!

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.