2021 NFL Tippjáték – Conference Championship eredmények

A Super Bowl előtt már megvan az idei tippjáték győztese, viszont nagy a harc a második helyért. A cikkben megtaláljátok az idei Super Bowl Challenge linkjét is. Íme a Conference Championship eredmények.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát, a második helyezett egy 7.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 5.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát kap.

vessétek a Facebook oldalunkat, mert már lehet tippelni a SUPER BOWL-ra (LINK).

Mivel a hivatalos Minnesota Vikings Hungary – 2021 NFL Tippjáték a végéhez közeledik, így szeretnénk egy kicsit feldobni a Super Bowl-t egy tippjátékkal. A Minnesota Vikings Hungary – 2021 Super Bowl Challenge-nek nincs semmi köze az eredeti tippjátékhoz, csupán arra gondoltunk, hogy a végére is legyen egy kis fun. A tippjátékban 24 kérdés szerepel, melyekkel összesen 100 pontot lehet gyűjteni (minden kérdés mellett látható, hogy mennyit ér a helyes válasz). Amennyiben sikeres lesz a Super Bowl Challenge, akkor jövőre is megrendezésre kerül. Sok sikert!

LINK: Minnesota Vikings Hungary – 2021 Super Bowl Challenge

A 2020-as Super Bowl Challenge eredménye: LINK

A playoffban eddig 10-2-es mérleggel Kókai Kálmán vezet. A második helyen 9-3-as mérleggel Krnács Gyuri áll, akit 8 résztvevő is 8-4-es mérleggel követ: Iván Zsombor, Pableczki Bence, Halmi Miki, Csákvári László, Komlai Viktor, Zibunda, zzoli95 és Boros László.

Az összetett tippversenyt 188-96-os mérleggel Krnács Gyuri vezeti, ezzel pedig meg is nyerte az idei tippversenyt, hiszen a második helyen holtversenyben 186-98-as mérleggel Iván Zsombor és Kókai Kálmán állnak.

A Conference Championship meccsekre összesen 26 tippsor érkezett. A beérkező 52 tippből 26 volt helyes (50.00%) és 26 volt helytelen (50.00%). A legtöbbek által eltalált győztes a Los Angeles Rams lett (21/26, 81%), a legkevesebben pedig a Cincinnati Bengals győzelmét várták (5/26, 19%).

SKOL!

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.