Minnesota Vikings szabadügynöki figyelő 2022 – folyamatosan frissül

Elindult a 2022-es szabadügynöki keringő a az NFL-ben is, ahol a Vikings új vezetéssel ugrik fejest az eseményekbe, megnézzük, hogy mire jutunk.

Ebben a posztban követjük a történéseket csapatunk házatáján idővonal formájában. A bejegyzést folyamatosan frissítjük, ha valaki megy, jön vagy marad a szabadügynökök közül.

2022.04.07

MÉLLYÍTJÜK A VÉDELMET, JULLIAN TAYLOR ÉRKEZETT FRONT7-BE
A 49ers-től érkező Jullian Taylor egy éves szerződést írt alá velünk és ismerve az új vezetést, ezt számunkra kedvező áron tette meg. Kwesi számára ismerős Taylor, ugyanis 2018-ban mikor a San Francisco a draftolta őt, akkor a Vikings új GM-je még a 49-ersnél dolgozott.

2022.04.01

CHRIS REED ÉRKEZETT ERŐSÍTÉSNEK GUARD POSZTRA
Bár április elseje van, de a hír nem kacsa, Chris Reed a Colts korábbi guard-ja nálunk folytatja idén. Tavaly 14 meccsen lépett pályára, ebből hatszor kezdőként, tehát rutintalannak nem mondható, a korábban délen több csapatban is megfordult támadó falember.

2022.03.30

SOKAK ÖRÖMÉRE PATRICK PETERSON VISSZATÉR
Nem csoda hogy örülünk, visszatért az egyik legjobb CB-nk, aki még mindig kezdő szintet képvisel. Peterson bár nem fiatal, de tökéletes mentorként szolgál a fiatal, feltörekvő tehetségeknek. Egyelőre egy évig marad.

2022.03.28

VÉGRE A TÁMADÓFAL IS ERŐSÖDIK, JESSE DAVIS JÖTT A MIAMI-TÓL
Ez egy kritikus része a Vikings-nak és szerintem még lesz idén is, de Jesse Davis érkezésével végre oda is igazolunk, ahol bőven elkél a segítség. Davis 1 évre írt alá.

NATE HAIRSTON-AL TOVÁBB BŐVÜL A VÉDELEM
A Broncos korábbi játékosa egyéves szerződést kötött velünk. A CB poszton bevethető játékos tavaly minden meccsen játszott Denver-ben, egyszer kezdőként is szerepet kapott.

VISSZATÉRŐ JÁTÉKOSUNK IS VAN, TYE SMITH MARAD MÉG LEGALÁBB EGY ÉVIG
Nem csak távozó vagy újonnan érkezett játékosaink vannak, Tye Smith tavaly után idén is nálunk kezdi meg a szezont és bár csak kiegészítő ember, de azokra is szükésgünk van, mert hosszú a bajnokság.

2022.03.25

ÚJABB GREEN BAY-I TUDJA, HOGY MI A JÓ ÉS JÖTT ÁT HOZZÁNK, CHANDON SULLIVAN A CB SORBA ÉRKEZETT
A legjobb szezonját futó védő, Chandon Sullivan is nálunk folytatja, akivel egyéves szerződést kötöttünk. Ezzel idén ő már a második volt Packers játékos, akit szerződtettünk.

2022.03.23

DAKOTA DOZIER A CSOPORTRIVÁLIS CHICAGO BEARS-BEN TALÁLTA MEG ÚJ OTTHONÁT
Három év elég volt a támadófal játékosból, így határozott a vezetőség és ennek azért a szurkolók is örülnek, mert Dozier nem volt az a nagy közönségkedvenc. Most a Chicago Bears csapatát fogja erősíteni (?)

2022.03.22

TOVÁBB ERŐSÖDIK A VÉDELEM, A PACKERS VOLT VÉDŐJE ZA’DARIUS SMITH NÁLUNK FOLYTATJA
Miután mégis elutasította a Ravens ajánlatát tovább kereste új csapatát és nem is kellett messzire mennie, csupán át kellett ballagnia az államhatáron és máris nálunk kötött ki. A hírek szerint 3 évre 42 millió dollárért igazoltuk le, de most felröppentek a hírek, hogy még a közelében sincs ez az összeg a valóságnak, hiszen az összeg alig több, mint 14 millió dollár.

DANIELLE HUNTER TOVÁBBI KÉT ÉVIG VIKING
Nagy örömünkre mard a csapatnál Hunter is, aki a hírek szerint belement a szerződése átalakításába, így megkapja a pénzét is, de a Vikings sok milliót szabadított fel a fizetési sapkában.

NICK VIGIL TÁVOZIK, A CARDINALS EGYÜTTESÉT ERŐSÍTI A TOVÁBBIAKBAN
Mindössze egy évig volt a Vikings játékosa Vigil, aki rendszeresen lehetőséget kapott a vezetőedzőtől a meccseken, de most új utakat keresve az Arizona-ban folytatja , ahova 3 évre kötelezte el magát.

MINDANNYIUNK KEDVENCE, SEAN MANNION IS HOSSZABBÍTOTT
Mindenki nagy örömére a Vikings csere irányítója további egy évig marad a szolgálatunkban, miután a csapat maradásra bírta.

2022.03.18

ADAM THIELEN IS BELEMENT A SZERZŐDÉSE ÁTALAKÍTÁSÁBA
Újabb kulcsjátékost sikerült megtartani, Adam Thielen ugyanis belement, hogy szerződését átalakítsák, így továbbra is a mi csapatunkat fogja erősíteni. Ezzel a lépéssel a Vikings további 4 millió dollárt tudott belepumpálni a fizetési sapka alá.

2022.03.17

HARRISON SMITH SZERZŐDÉSÉT ÁTALAKÍTOTTÁK
Örömteli hír, hogy a liga egyik legjobb safety-je marad a csapatunknál annak ellenére, hogy megvágták a fizetését. Van akinél nem a pénz a lényeg. Smith karrierje kezdete őt csapatunk meghatározó tagja, igazi vezér lett.

2022.03.16

A TAVALYI ÉVBEN ELŐLÉPETT TYLER CONKLIN TÁVOZOTT A CSAPATTÓL
Smith Jr. sérülése miatt Conklin került előtérbe a tavalyi idényben és viszonylag jól is játszott, de nem marad a csapatnál, hanem a New York Jets csapatában folytatja. 3 évre 21 millió dollárért írt alá a Nagy Almába a liga szerintem egyik legalulértékeltebb TE-je.

A TÁMADÓFAL IS ERŐSÖDIK, AUSTIN SCHLOTTMANN IS HOZZÁNK IGAZOLT
A Denver Broncos csapatától érkezik Schlottmann, aki center és guard poszton is bevethető. Cole távozása után borítékolható volt, hogy center posztra visszaerősítünk, Schlottmann jó választás lehet, egyelőre 1 évre írt alá.

JOHHNY MUNDT A TÁMADÓKOHOZ ÉRKEZETT
A támadó oldalra is megtörtént az első szerződtetés, a Rams leginkább blokkoló TE-je kötött 2 éves szerződést a Minnesota Vikings csapatával.

ÚJ SZERZŐDÉST KÖTÖTTÜNK JORDAN BERRY-VEL
A Minnesota Vikings megújította szerződését a csapat punter-ével, Jordan Berry-vel. Igazából nem lett volna okunk, hogy ez ne történjen meg, Berry jól végezte a dolgát a rúgásoknál, a puntok terén nem vallottunk szégyent. 1 évre ír alá.

2022.03.15

TOVÁBBRA IS A VÉDELEM VAN A KÖZÉPPONTBAN, JORDAN HICKS ÉRKEZETT A LB SORBA
A Cardinals volt játékosa 2 évre szóló szerződést kötött a Vikings együttesével. Hicks szinte karrierje kezdetétől stabil kezdőnek mondható, az Eagles és a Cardinals csapataiban is stabil volt. Az egykori harmadik körös választott 12 millió dollárért írt alá hozzánk.

2022.03.14

MEGVÁLTUNK MICHAEL PIERCE-TŐL
Két év után megváltak a védőtől, mert nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Pierce az első évét kiülte a Covid miatt, a második szezonja pedig sérülésekkel volt tarkított, így a viszonylag nagy pénzért szerződtetett védő mindössze 7 meccsen lépett pályára, ami nem volt megengedhető.

VÉDŐVEL ERŐSÍTETT A VIKINGS, A BILLS-TŐL ÉRKEZETT HARRISON PHILLIPS
Kellett az erősítés a védelembe, a Bills defensive tackle-jét, Harrison Phillips-et szerezte meg nekünk Kwesi. Phillips 3 évre írt alá velünk és ezalatt 19,5 millió dollárt kereshet. Phillips 4 év alatt 45 meccset játszott a Bills-ben.

XAVIER WOODS CAROLINA-BAN KEZDI MEG A KÖVETKEZŐ SZEZONT
Nem tartott sokáig Woods minnesota-i karrierje, egy év után továbbállt és a Carolina Panthers-el kötött egy 3 éves szerződést közel 16 millió dollárért. A Vikings a tavalyi holtidényben szerződtette safety-t, aki minden meccsen kezdőként szerepelt Smith mellett a védelem utolsó vonalában.

MASON COLE A STEELERS JÁTÉKOSAKÉNT FOLYTATJA
A Vikings csere centere nem marad nálunk, a Pittsburgh Steelers-t erősíti a továbbiakban. Sokan jobbnak tartották őt, mint a kezdő Bradbury-t, de a vezetőség nem számít a továbbiakban rá és nem igazolták vissza.

GREG JOSEPH 1 ÉVES TENDERT KAPOTT A VIKINGS-TÓL
Az összeg amiről a szerződés szól 2,3 millió dollár. Joseph nem volt a legmagabiztosabb rúgójátékos tavaly, de úgy tűnik bíznak benne.

2022.03.13

KIRK COUSINS SZERZŐDÉSHOSSZABBÍTÁST KÖTÖTT A VIKINGS-AL
Bár most még nem lett volna szabadügynök, de a Vikings biztosra ment és 2023-ig meghosszabbította irányítója szerződését. Egy egy éves 35 millió dolláros kontraktust írtak alá, ami kiköti, hogy a játékost nem lehet elcserélni más csapathoz, így ezek a pletykák a továbbiakban alaptalanok. A teljes összeg garantált.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.