Kirk Cousins további egy évre meghosszabbította a szerződését a csapattal

Nem és nem, mondták a vezetők minden pletykára, ami arról szólt, hogy esetleg elcserélnénk a hatalmas fizetéssel rendelkező Kirk Cousins-t, helyette rádobtak egy lapáttal.

Cousins szerződése a 2022-es szezon után lejárt volna, így az idényben megindultak azok a pletykák és kifejezett kérések is, hogy Kirk Cousins-t, a Vikings igencsak túlfizetett irányítóját cserélje el a csapat.

Vol itt már minden, hogy megy Tampába vagy Seattle-be, korábban, még Wilson érkezése előtt Denver-be is, de mindezen találgatásoknak vetettek véget vasárnap a felek, mikor bejelentették, hogy további egy évre szerződtetik a QB-t.

A plusz egy éves szerződés 35 millió dollárt ígér az irányítónak, mely teljes egészében garantált. Továbbá, hogy még csak véletlenül se forduljon meg senki buksijában a csere lehetősége, egyszerűen beleírták a szerződésbe, hogy nem lehet elcserélni a játékost semmilyen körülmények között.

Cousins managerét szerintem már most beválaszthatnák a Managerek Halhatatlanok Csarnokába, miután már 230 millió dollárért tudott az ügyfelének összehozni teljesen garantált szerződést.

A Vikings-nál 5. évét megkezdő Kirk első két éve alatt 88 millió, második két éve alatt 66 millió, míg most újabb 35 millió dolláros garantált szerződést kötött a csapattal.

Az, hogy ez mennyire van egyensúlyban az érte nyújtott teljesítménnyel azt most hagyjuk is, annyi biztos, hogy pénzügyileg nem a legokosabb húzása volt a csapatnak az elmúlt 5 évben. De ugye láttunk már a világban nagyobb hülyeségeket is.

fotó: USAToday

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.