A Packers-ből erősíti meg a Vikings a védelmét, Smith és Sullivan is hozzánk szerződött

A héten két jó igazolást is sikerült a vezetőknek megejteniük, mindkettő játékos a Green Bay Packers-ből kiábrándulva a legjobb helyen kötött ki.

Kezdjük Za’Darius Smith-el, aki a Packers-ből való távozása után a Baltimore felé vette az irányt. Minden rendben zajlott a felek nagyon örültek egymásnak, olyannyira, hogy állítólag 4 évre, összesen 35 millió dollárért el is kötelezte volna magát a linebacker a hollókhoz, de aztán végül kitáncolt a megállapodásból, mert kicsit keveselte a pénzt látva, hogy azért itt többet is lehetnek szakítani.

Ekkor kerültünk mi a képbe. El is jött a látogatás napja, aminek a végén be is jelentették, hogy a játékos és a vezetőség megállapodott, így Smith tényleg lilában, de más államban folytatja. 

Eleinte úgy tudtuk, hogy szerződése 3 évre szól és ezért 42 millió dollárt kaphat, de egyéb tényezők befolyásolása mellett lehet az még 47 millió is. Nyilván ez szebben hangzik, egy évvel rövidebb szerződés, de 10 millióval több pénz.

Aztán azért mára kiderült, hogy korántsem így van az újdonsült játékosunk szerződése, akinek a szerződése jóval szerényebb, körülbelül háromnegyede annak, amit korábban tudtunk, illetve ez az összeg is csak nagyon sok feltétel teljesülése esetén üti meg a védő markát. Van ez így.

Másik határontúli játékosunk, aki megunta a Lambeau Field-et az a CB poszton mozgó Chandon Sullivan, akivel egy évre szóló szerződést kötött a Vikings.

A mindössze 25 éves védő negyedik szezonját kezdi meg a profik között és a Vikings lesz a harmadik állomása. Kezdetben az Eagles-ben játszott, de az újonc idénye után a Packers-nél kötött ki, ahol az utóbbi két évben egy kivételével minden alapszakasz meccsen játszott, 10 alkalommal kezdőként szerepelt.

Sullivan slot CB, valószínű kezdő szerepet szánnak neki, a játékosok közül élen áll, legalábbis most, így egy esetlegesen Mackensie Alexander visszatérésére nem sok pénzt fizetnénk jelenleg, aztán majd kiderül.

Nyilván van még mit csiszolni a védelmen és a CB poszton is főleg, de ez még csak a kezdet.

Kwesi-ék amúgy is azt nyilatkozták, hogy még csak most jön a java számunkra a szabadügynöki piacon való tevékenykedésnek. 

Igazán nagyon várjuk.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.