Patrick Peterson marad még egy évig, és van aki hazatér Minnesota-ba és ismerős arcot talál

Nagy az öröm a Vikings házatáján, mert az egyik védő, aki hamar elnyerte a közönség szeretetét újabb egy évig erősíti a Minnesota-t, valamint örömre szolgál az is, hogy a támadófalat is erősítgetjük.

Patrick Peterson már az elmúlt szezon után hangoztatta, hogy ő nagyon szívesen maradna a Vikings kötelékében és ennek minden felületen hangot is adott.

Szerencsére a vezetőség is hasonló felfogásban gondolkodott és újabb egy évre megállapodtak a veterán védővel.

Peterson tavaly érkezett a Cardinals együttesétől és egyből közönségkedvenc lett. Mike Zimmer-ék egyből kezdőként számítottak rá a nagy tapasztalata miatt, de a fiataloknak is remek mentora. Úgy tűnik az új vezetőedzőnek és GM-nek is hasonlóak lehetnek a tervei, mert szerződés megújításról állapodtak meg egy pár napja.

P2-val kapcsolatban azt elmondhatjuk, hogy már nem a régi, de még így is tud hozni egy stabil szezont. Tavaly bár viszonylag sok volt az elkapás mellett, de ebből nem tudott nagy eredményeket felmutatni az ellenfél. Új szerződése egy évre szól és 4 millió dollárt kereshet ezen idő alatt, ami nem olyan rossz ár/érték arány.

Van azonban egy olyan visszatérő is, aki hazatér Minnesota államba, ő Chris Reed. Az Indianapolis Colts-tól érkező guard poszton játszó játékost két éves szerződést kötött csapatunkkal.

Reed megfordult pár csapatban, köztük a Miami, a Carolina és a New Orleans együttesében is, legutóbb az Indianapolis kötelékéhez tartozott. Karrierjét egyébként a Jacksonville-nél kezdte, ahol 4 évig játszott.

Legutóbbi évében 14 meccsen kapott lehetőséget a Colts-ban, ebből hat alkalommal kezdőként számoltak vele.

2 éves szerződése nem mondható rossznak.

És, hogy miért írtuk, hogy hazatér? Nos, Reed Minnesota államban járt egyetemre, egészen pontosan a Minnesota State University-re, ahol 2010 és 2012 között csapattársak voltak a Vikings sztár elkapójával, Adam Thielen-el.

fotó: vikings.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.