Nem hívjuk le Garrett Bradbury újonc szerződésének opciós évét, a Vikings másképp tervez

A Vikings centere a negyedik évébe lép be az újonc szerződésében, így most lenne itt az ideje, hogy az ötödik éves opciót a csapat lehívja. 

A Vikings vezetősége viszont másképp döntött, nem hívja le az opciós évet, így Bradbury a szezon végeztével szabadügynökké válik.

A North Carolina State-ről érkezett center a 2019-es Draft-on, az első körben lett kiválasztva, és sokan reménykedtek, hogy a támadófal közepe stabilizálódik, mert tényleg ígéretes játékosról volt szó.

Ám az évek során nem pont úgy alakult Bradbury teljesítménye, mint várták, így változtatásra van szükség. A még csak 26 éves játékos nem hozta az elvárt teljesítmény, ami miatt tavaly például a kezdőből is kikerült, helyette Mason Cole játszott, aki viszont az idei holtidényben hároméves szerződést írt alá a Steelers csapatával.

Nem biztos, hogy a héten második felében zajló Draft-on center posztra fogunk választani, pláne, hogy Austin Schlottmann érkezett a holtidényben, bár ha Kwesi és O’Connell komoly csapatépítésbe kezd, akkor nem árt, ha egy jó képességű játékos indítja a labdát.

foto: PioneerPress

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.