Újonc kickert szerződtettünk, Gabe Brkic 3 évre írt alá

Nem várt ellenfelet kapott Greg Jospeh a Vikings kickere, hiszen a csapat, ha nem is a Draft-on, de újonc szabadügynökként azért hozott egy riválist csak, hogy ne kényelmesedjen el.

A holtidényben a csapat egy 1 éves tendert kínált a Joseph-nek, aki azt végül elfogadta, így úgy tűnt, hogy jövőre is biztos a mezőnygólokat és extra pontokat elvégző játékos személye.

Majd a Draft után pár nappal bejelentették, hogy az újonc szabadügynök, volt Oklahoma Sooners játékost igazolt a csapat. Később az is kiderült, hogy 3 évre történt meg az aláírás, ami nem szokványos.

Gabe Brkic az Oklahoma játékosa volt 4 éven keresztül, ebből igazából háromban volt meghatározó.

És mint minden rúgó játékosnál, a szurkolókat csak az érdekli, hogy jó, de milyen aránnyal értékesítette a rúgásait.

Nos, Brkic egész egyetemi karrierje alatt mindössze egyetlen egy extra pont kísérletet nem tudott értékesíteni, de 159 másikat viszont igen. Az egyetlen elhibázott lövése is tavaly volt az Alamo Bowl-on, tehát mondhatjuk szezonok közben egyszer sem hibázott.

Más a helyzet a mezőnygólokkal. A 69 kísérletből 57-et értékesített, ami nem rossz teljesítmény, az egyetemen nem sok jobb teljesítményt lehet találni általában arányait tekintve. Az egyetemen nem a rúgójátékosokra és azoknak a kiváló teljesítményére van kiélezve a játék.

Ennek ellenére Brkic teljesítménye jónak mondható, tavaly például a Lou Groza Díj finalistája is volt, ami az év legjobb egyetemi rúgójátékosának jár.

Brkic-el tehát van egy jó kickerünk, aki ha beválik nem lehet okunk a panaszra, ráadásul nagyon olcsón tudtuk őt megszerezni.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.