Irv Smith Jr. újra megsérült, vajon csak örök ígéret marad?

Nem indult jól a Vikings fiatal tight endjének a súlyos sérülés utáni visszatérése, hiszen még szinte el sem kezdődött az edzőtábor máris újra megsérült.

A Vikings 2019-ben az Alabama egyetemről elhozta Kyle Rudolph utódját Irv Smith Jr., aki nagy ígéret. A még most is csak 23 éves játékos karrierje viszont nem indul indult a legjobban.

Az első évében már a nyitómeccsen lehetőséget kapott és bár csak második számú célpont volt a TE-k között nem volt rossz idénye.

Egy évvel később már több lehetőséget kapott és ezzel élt is, többek között ő is kellett ahhoz, hogy karácsony napján ne érjen minket teljes megszégyenülés a Saints ellen.

Tavaly itt lett volna előtte a lehetőség, Rudolph hosszú évek után távozott a Vikings-tól és Irv elsőszámú tight endnek lépett elő, viszont szeptember 1-jén meniszkusz szakadást szenvedett, ami miatt a teljes idényt ki kellett hagynia.

Nagyon hiányzott a csapatból bár a helyére beugró Conklin, aki azóta már máshol játszik nem volt rossz helyettes.

Eljött az idei év és nagyon bizakodóak voltunk Smith Jr-t illetően, hiszen a remek rehabilitációnak köszönhetően teljesen felépült a sérüléséből és bevetésre készen állt.

Ám ekkor megtörtént az, amire nem számítottunk, alig hogy elindult az edzőtábor megsérült. Egy edzésen megsérült és bár segítség nélkül el tudta hagyni a pályát, később már nem állt vissza.

Azóta megtudtuk, hogy hüvelykujjsérülése van, amit műteni is kell, de mindenki optimista, hogy a szezon rajtjára ott lesz.

Így van ezzel Kevin O’Connell is, aki elmondta sajnálatos ami történt, de készen fog állni, hogy az első játékhéten bevethető legyen.

És bár ezek szép szavak és persze egy edző nem is mondhat mást, de azért azt látjuk, hogy a Vikings annak ellenére, hogy másik 5 tight end poszton játszó játékosa van, köztük a korábban KOC-al együtt dolgozó Johnny Mundt, a csapat most igencsak szétnéz a szabadügynöki piacon.

A legutóbb és legtöbbet szóbahozott név velünk kapcsolatban a korábbi Lions, Colts és Steelers játékos, Eric Ebron.

És vajon ez a sok sérülés mennyire van kihatással a játékosra és vajon mennyire tudnak vele számolni hosszabb távon, ha még épphogy csak felépül az egyik sérülésből, máris műteni kell, mert megint megsérül. Bízunk benne, hogy a karrierje további részében elkerüli őt a sérülés és egészséges tud maradni, ez az ő és a csapat érdeke is.

fotó: startribune.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.