Megtörtént az első keretszűkítés, öt játékostól búcsúztunk el

A keddi napon minden csapatnak 85 főre kellett csökkentenie a keretét, ami azt jelenti, hogy ahogy kihasználták a maximális 90 fős létszámot, ott öt játékostól kellett megválni.

Így volt ez nálunk is, ahol elbúcsúztunk olyan emberektől, akik nem nyújtottak nagy teljesítményt.

Igazából nem ért minket nagy meglepetés, sőt a korábban kiadott első nem hivatalos depth chart sem változott emiatt az öt játékos elküldése miatt.

Tye Smith (CB), Andre Mintze (LB), Tyarise Stevenson (DT), Thomas Hennigan (WR) és Jake Bargas (FB), ők öten kerültek ki az első keretszűkítésnél a csapattól.

Smith már sokadik évét tölti az NFL-ben. Tavaly nálunk volt, de leginkább csak a tartalékok között. Öt meccsen kapott lehetőséget, javarészt a special team-ben.

Bargas az elmúlt években a Vikings-hoz tartozott, de ő is inkább a tartalékokhoz. Mindössze egy meccs erejéig volt az aktív keret tagja az elmúlt két szezonban.

Mintze az idei holtidényben lett szerződtetve szabadügynökként. A Denver-nél töltötte tavaly az újonc idényét és hat meccsen pályára is lépett, de most itt véget ért nálunk a pályafutása.

Hennigan újonc szabadügynökként került idén a csapathoz, de nem tudott maradandót alkotni, már a Raiders ellen is inaktív volt. Igaz ehhez azért egy sérülés is hozzájárult.

Stevenson szintén újonc szabadügynökként jött idén, de sajnos már az előszezon első meccsének elején megsérült és nem is tudni, hogy mikor épülhet fel.

Tehát nincs meglepetés az első vágás után, de alig pár nap és itt a következő (augusztus 23), igaz addig van még idő és lehetőség is bizonyítani a második meccsen, amit az éppen velünk közösen edző 49ers ellen játszunk szombat éjjel.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.