Nick Mullens érkezett a Raiders csapatától, sok a kérdés a csereirányító személye körül

A vezetőség a múltheti 49ers elleni irányító teljesítményeket látva nem lehetett túl boldog, cserére adta a fejét, így került hozzánk Nick Mullens.

Az előszezon egyik kérdése, hogy ki lesz a Vikings csereirányítója a 2022-es idényben, de erre két meccs után sincs egyértelmű válasz.

A Raiders elleni meccs után azt hihettük, hogy Mond fejlődött annyit, hogy lenyomja Mannion-t, de a legutóbbi, 49ers elleni meccsen nagyon is felejthetőre sikerült a teljesítménye.

Ennek eredménye, hogy a vezetőség beáldozott egy 2024-es, 7. körös draft pick-et, hogy a Raiders-ből elhozza Nick Mullens-t.

A vezetőedző O’Connell elmondása szerint mindig is képben volt nála Mullens, nem véletlen őt keresték meg.

Nick 2017-ben érkezett a profik közé, ahol 3 évig a San Francisco 49ers-nél játszott. 16 meccsen kezdő is volt, mert az éppen kezdő irányító sérült volt.

Idén áprilisban került a Raiders-hez, ahonnan most hozzánk érkezett. A csere értékét, azaz egy 7. körös feltételes pick-et csak abban az esetben kapja meg a Las Vegas, amennyiben Mullens az előttünk álló szezonban legalább egy alapszakasz vagy rájátszás meccsen az aktív listán szerepel.

Mullens-t már láthattuk idén ellenünk játszani, hiszen az idei első előszezon meccsen szerepelt, amit ellenünk vívtak és nyertek meg.

EllenfélSikeres passzPassz kísérletPasszolt yardTDINTIrányító mutató
Jacksonville811720090,0
Minnesota799410147,2
Miami69390075,7
összesen212920510104,3
Nick Mullens statisztikája eddig a 2022-es előszezonban

O’Connell már tartott azóta egy sajtótájékoztatót is, ahol Mullens érkezéséről és az ő szerepéről is szó esett, de a vezetőedző elmondta, hogy nem tudja még pályára lép-e a most igazolt irányító a Broncos elleni utolsó előszezon mérkőzésen. Ugyanilyen bizonytalanok voltak a megszólaltatott Vikings csereirányítók, Mannion és Mond is, akik elmondták, hogy ez egy verseny és mindent megtesznek, hogy a legjobb teljesítményükkel rukkoljanak elő, akár kapnak új vetélytársat, akár nem.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.