Megvolt a második keretszűkítés, volt egy kis meglepetés

A szabályoknak megfelelően kedden megtörtént az újabb keretszűkítés, a játékosok létszáma így az előírt 80 fő.

Ám még mielőtt örömünnep törne ki, nem, Sean Mannion nincs az elküldött játékosok között. Valami érhetetlen okból még mindig van sansza keretbe kerülni, még így is, hogy azóta Mullens-t is idehozták.

Nos tehát, igazából 4 játékost kellett elküldenünk, így megfelelünk az előírásoknak.

Kezdjük is a legnagyobb meglepetéssel, vagyis szerintem meglepetés, hogy ilyen hamar már elküldtünk olyan játékost, aki az elmúlt két évben azért csak-csak játszott a meccseken, tehát tapasztaltnak azért már mondható. A CB poszton játszó Harrison Hand lett az első olyan játékos, akinek a végső keretszűkítés előtti elküldésére nem igazán számítottunk.

Hand az elmúlt két évben a csapat tagja volt, több alapszakasz meccsen is szerepelt a védelemben, összesen 23 meccsen lépett pályára, ebből egy alkalommal kezdő is volt. Legemlékezetesebb megmozdulása a 2020-as karácsonyi esti meccsen volt, amikor a Saints ellen interception-t tudott szerezni.

Ám a fiatal védő nem maradt sokáig csapat nélkül, a New York Giants le is csapott rá.

Távozott még a tight end poszton szereplő Shaun Beyer is, aki idén került hozzánk a holtidényben, de nem tudott sokat mutatni ahhoz, hogy megragadjon.

A maradék két játékost még nem küldte el a csapat, de mivel PUP listára kerültek, azaz jelenleg fizikailag nem alkalmasak nem számítanak bele a keretbe. Ők a linebacker poszton játszó Ryan Connelly és az elkapó Blake Proehl.

A keret tehát most 80 főből áll, a végső keretszűkítést majd augusztus 30-ig kell megtenniük a csapatoknak, amikortól már csak 53 főből állhat az aktív keret.

Tartalékok közé is vissza lehet hozni játékosokat, egészen pontosan 16-ot.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.