Eldőlt a punterek versenye, Jordan Berry távozott a csapattól

Némi meglepetésre az újonc játékosnak szavaztak bizalmat és nem az eddig jól teljesítő Jordan Berry-nek.

Nyitott kérdés volt, hogy ki lesz a csapat puntere a hamarosan rajtoló idényben. Még kedden is azt nyilatkozta a special team edző, hogy a Broncos elleni meccs után születik meg a döntés, de némi meglepetésre már tegnap meghozták az ítéletet, a punterek harcát az újonc Ryan Wright nyerte.

Jordan Berry tavaly érkezett hozzánk és az egész szezonban ő volt a csapat puntere. Nem hozott rossz számokat, ami indokolta volna az ilyen hamar megszületett döntést.

Tehát akkor Ryan Wright. Az újonc játékos a Tulane-ről került hozzánk draftolatlan újoncként. Az előszezon során egyenlő mértékben kaptak lehetőséget ő és a most elküldött Berry is, de a vezetőség már most döntött. A számok alapján ha nem is egyértelmű miért így történt minden ahogy, akkor kicsit a fizetési részét is megnézhetjük, ugyanis Wright-nak jóval alacsonyabb a fizetése, mint Berry-nek, valószínű ez játszott döntő szerepet, hamár a teljesítmények között nem volt észrevehető különbség.

fotó: vikings.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .