Edzőtábor 2022: A negyedik héttel ráfordultunk a célegyenesre, most már tényleg nincs sok a szezon rajtjáig

A második előszezon meccs nem sült el a legjobban, így a héten a vezetőség kénytelen volt kicsit felpörgetni a srácokat az irányító poszton.

Mindjárt a hét elején jött a hír, hogy Nick Mullens-ért cseréltünk a Las Vegas Raiders csapatával. Az, hogy ez a csere megtörtént, annak valószínű az az oka, hogy a 49ers elleni meccsen mindkét csereirányító nem az elvárt teljesítményt hozta és egy kis versengést, hogy a játékosok hozzák ki magukból a legjobbat. Az, hogy ki fog játszani a szombati Broncos elleni meccsen és ami fontosabb, hogy ki fog a végső keretbe kerülni még nem tudni.

A hétfő viszont nem kezdődött túl jól a Vikings újoncának, Lewis Cine ugyanis kisebb térdsérülést szenvedett, ami miatt kénytelenek voltak jegelni a térdét. Az edzés után O’Connell elmondta, hogy nem látszik komolynak a sérülés, nem fogja befolyásolni a további felkészülését.

Nem úgy a szintén újonc védőnek, Andrew Booth Jr-nak, akire most mindenképp kihagyás vár az első hétig biztosan, ugyanis ő még a San Francisco ellen szenvedett bokasérülést, mert rosszul lépett. A vezetőedző bízik a gyors felépülésében és, hogy ő is készen fog állni a Packers elleni meccsre.

És ha már ennyire belejöttünk a sérülésekbe és az onnan visszatérő játékosok említésébe, a héten, limitáltan ugyan, de edzésbe állt Irv Smith Jr, aki korábban megsérült és egész eddig pihennie kellett. Nagyon fontos eleme lenne a támadósornak, de egyelőre nem tudnak vele számolni. A vezetőedző, O’Connell szerint jól halad a rehabilitációja és a könnyített edzéseket is elkezdhette a héten, így bizakodnak az első heti visszatérésében.

Vajon ki lesz a csapat kezdő centere? Erre a kérdésre is hamarosan választ kapunk, ám most még nem minden világos. Ugyan Garrett Bradbury volt eddig a kirobbanthatatlan a poszton, de már az edzőtábor előtt elmondták az edzők, hogy nem biztos az ő helye. A holtidényben érkezett Austin Schlottmann, aki a jelek szerint átveheti tőle a kezdő szerepet. Már a héten is felváltva edzettek az első és második csapattal.

A támadófalban egyébként vannak további kérdések is, mert itt van Ed Ingram, aki nagyon jól teljesít eddig az előszezonban és a táborban is, többször edzett már a kezdőkkel. A keretbe nyilván bekerül, de könnyen lehet, hogy a most kezdőként megnevezett Chris Reed-et kiszorítja.

Ezen a héten, bár a vártnál korábban, de a punter verseny is eldőlt, ugyanis bár a hét elején még arról volt szó a special team koordinátor szerint, hogy a Denver elleni meccs fog dönteni a két játékos között, de csütörtökön Jordan Berry munkáját megköszöntük, így végső megállapítást nyert, hogy Ryan Wright-al vágunk neki a szezonnak. Ennek valószínű anyagi okai lehettek, mert számokban szinte ugyanazt produkálta a két rúgó.

VIsszatérve még egy kicsit a center posztra. A héten nagyon sok spekuláció látott napvilágot arról, hogy szerződtetjük JC Tretter-t. Többször felkérdezték Kwesi-t és O’Connell-t is, de ők végig azt mondták, hogy azt kell megkérdezni, hogy mi van az üggyel, aki ezeket írta. Tény, hogy Tretter lehetett volna Bradbury helyett a center, de nem történt részünkről megkeresés. A velünk hírbehozott játékos azóta bejelentette, hogy visszavonul a football-tól.

Szombat este jön az utolsó előszezon meccs a Denver Broncos ellen, itt a végső esély a játékosoknak, hogy villantsanak. Most is, mint az eddigi előszezon meccseken kezdők játékára nem számíthatunk. A végső keretszűkítés kedden lesz.

fotó: vikings.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.