Meglepő cserét hajtott végre a Vikings a keretszűkítés után, Jalen Reagor-t hoztuk el Philadelphia-ból

Jalen Reagor a Minnesota Vikings együttesében folytatja a pályafutását, miután két draft cetlit áldoztunk be érte.

A 2020-as NFL Draft első körében kiválasztott játékos eddig hatalmas melléfogásnak tűnik a ligában, ugyanis annak ellenére, hogy milyen előkelő helyen lett kiválasztva a számai közel sem mondhatók jónak.

Reagor a 2020-as Draft első körében a 21. helyen lett kiválasztva éppen Justin Jefferson előtt vitte el az Eagles. Akkor ugye a pandémia miatt home office volt a játékosbörzén is és ahogy később kikerült a felvétel az akkori GM és vezetőedző Rick Spielman és Mike Zimmer konkrétan kiröhögi a a pennysilvaniai csapatot, hogy Reagor-t húzták.

Jalen Reagor két éve van a ligában, de eddig hatalmas melléfogásnak tűnik, igazából ezért nem is nagyon érthető, hogy a Vikings mit lát benne.

Oké persze csak egy 2023-as 7. körös és egy 2024-es 5. körös választási jogot adtunk érte, utóbbi attól függ hogyan teljesít a játékos lehet negyedik kör is.

szezonmérkőzéselkapásokelkapott yardTDfutási kísérletfutott yardTDpunt visszahordásvisszahordott yardTD
20201131396142604941
2021163128027220312270
Jalen Reagor számai eddigi profi pályafutása során

Reagor számai nem túl bíztatók, de majd meglátjuk, hogy mire megyünk vele. Már csak azért is, mert miután ez a csere megtörtént mi megváltunk az előszezonban jól teljesítő Ihmir Smith-Marsette-től. Egyelőre mindenki értetlenül áll a dolgok előtt, de vannak pletykák vele kapcsolatban, miszerint az öltözőben igencsak toxikus személy volt. Erről nem tudjuk, hogy mennyire igaz.

Az elküldésének oka lehet akkor akár magatartásbeli, mert a teljesítményét nézve még nem tudjuk, hogy miért történt meg ez a lépés a csapat részéről. Arról, hogy esetleg a tartalékok közé visszahozzuk nincs még információ.

fotó: 6abc.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.