Súlyos sérülése után már műteni is kell a Vikings újoncát, bokatörést szenvedett a Saints elleni meccsen

Egy szokványos elrúgás után ment a speciális egységünk szerelni a labdát visszahordó játékost, amikor súlyos sérülés történt a pályán, Lewis Cine a szezonban már nem lép pályára.

Hosszú ideig feküdt a földön és csak hordágyon hagyhatta el a pályát Lewis Cine egy visszahordás után a London-ban rendezett New Orleans elleni meccsen.

Csak egyszer játszotta vissza a tv az esetet, de már ott pontosan látni lehetett, hogy az újonc védő bal lába természetellenes pozícióban állt. Miután sínbe tették hordágyon, pontosabban kis kocsira felfektetve hagyhatta el csak a pályát és egyből egy londoni kórházba szállították.

A mérkőzés után Kevin O’Connell vezetőedző csak megerősítette azt, amit már láthattunk, hogy Cine bal bokája súlyos törést szenvedett és hamarosan meg kell őt műteni. 

A beavatkozásra London-ban kerül sor a Vikings hivatalos képviselője is vele marad. Csak a műtét után térhet vissza az államokba. Nagyon hosszú kihagyás vár majd rá, a szezon hátralévő részét teljes mértékben ki kell majd hagynia.

Cine eddig szinte semmi szerepet nem kapott, még Harrison Smith agyrázkódásakor is inkább Josh Metellus volt a pályán helyette. Cine a mai meccs előtt mindössze 1 snap erejéig volt a pályán és ma is kb csak 1 play jutott neki, így az újonc játékos első éve borzasztóan zárult.

Most nehéz időszak vár rá, bízzunk a mielőbbi felépülésében, mert nagyon nagy szükség lesz rá a jövőben, ami már maximum csak a jövő év lehet.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.