Északi kitekintő 6. hét: Csak a Vikings!

Akár ezzel az egy kijelentéssel is lerendezhető a hatodik heti kitekintő, hiszen csak a Minnesota együttese tudott győzelemmel búcsúzni ettől a fordulótól.

A második legjobb eredményt a Lions érte el, akik nem léptek pályára ebben a körben.

Továbbra is magasan az élen a csoportban a Minnesota Vikings együttese az NFC NORTH-ban, miután a Miami együttesét is sikerült megverni. Csak a páros számú negyedekben láthattak pontokat a nézők, de abból bár nem sok, pont elég született. Smith, Cook és Thielen is megvillant, mindannyian hatpontost szereztek, Cook ráadásul bár a meccsen szinte láthatatlan és a teljesítménye is kritikán aluli volt a végére csak rohant egyet 53 yardról. Megvan az 5-1-es mérleg, amivel két meccses előnyünk van a Packers-el szemben.

Akik úgy gondolták, hogy mennyire vicces lenne kikapni a Jets ellen, így is tettek. Mindössze 10 pontot tudott feltenni az eredményjelzőre a Green Bay Packers együttese, akik nem is tudni, hogy milyen szezont akarnak most futni. Egy biztos, számunkra jó, számukra viszont nagyon rossz irányba indultak el. A következő körben a Washington ellen javíthatnak.

Igencsak vérszegény meccset játszott a Chicago Bears és a vendégeként érkező Washington Commanders, a meccsen összesen 19 pont született, ebből a Bears csak hetet válat magára. Minden létező hibát elkövettek, amit csak meg lehetett csinálni, nem is jött az eredmény. Fogalmam sincs, hogy mi miért szenvedtünk ellenük annyira pár hete.

Nem játszott meccset a hatodik körben a Detroit Lions és ezzel a második legjobb eredményt érte el a csoportban. Bár sokan poénkodnak azon, hogy Lions még a bye week-en is kikap és ez egyre inkább realitássá válik. Dallas-ba mennek a 7. héten, ahol nem éppen ők az esélyesek, pláne, ha mégegyszer olyan teljesítménnyel mennek a pályára, mint a Patriots ellen.

NFC NORTH csapatok eredményei a 6. héten:

WASHINGTON COMMANDERS 12, CHICAGO BEARS 7
MINNESOTA VIKINGS 24, MIAMI DOLPHINS 16
NEW YORK JETS 27, GREEN BAY PACKERS 10

NFC NORTHCSAPATGYŐZELEMVERESÉGDÖNTETLENPCT+/-POWER RANKINGS
1Minnesota Vikings510.833214 (+3)
2Green Bay Packers330.500-1615 (-7)
3Chicago Bears240.333-2529 (0)
4Detroit Lions140.200-3028 (-2)

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.