Változás a védelemben, Cameron Dantzler IR listára került

Sajnos újabb sérülés esett a Vikings védelmében, Cameron Dantzler a csapat egyik kezdő CB-je hosszabb időt kénytelen kihagyni.

Korábban, mikor Kevin O’Connel a Vikings vezetőedzője nyilatkozott, akkor azt mondta, hogy Dantzler bokasérülése nem súlyos, hétről hétre nézik az állapotát.

Most már ott tartunk, hogy IR listára került és legalább 4 meccsről fog hiányozni.

Ezt a csapat hivatalosan is bejelentette és valóban IR-re tették. Ez azt jelenti, hogy az előttünk álló négy meccsen nem lép pályára. Legkorábban úgy saccolják, hogy a 14. héten a Lions ellen lesz bevethető, de ez óvatos és optimista becslés.

Dantzler kezdő CB-je volt a csapatnak, így ezt a hiányt most meg fogjuk érezni a secondary-ban. Ráadásul nem éppen könnyű meccsek sora fog következni, hiszen a Bills, a Cowboys, a Patriots és a Jets csapatai is esélyesek a győzelemre, nem lesz egyszerű az életünk.

Dantzler nagyon jól játszott eddig a szezonban, nem nagyon lehetett rá panasz. Az első két évében azért volt, hogy nem igazán találta a helyét, de most jól játékosa volt a védelemnek.

Már a múltkori meccsen is Akayleb Evans helyettesítette a meccs döntő többségében, akire tényleg nem lehetett panaszunk, sok hasznos szerelés és passzvédekezés írható a neve mellé.

Most rajta a világ szeme, de a miénk mindenképp, hiszen első NFL kezdő szereplésére készül, ellenfél így indításnak a Bills. Szerintem ennél nem is kell jobb erőfelmérő.

Azzal, hogy Dantzler IR-re került megüresedett egy hely az aktív keretben, így a Vikings szerződtette a szintén CB poszton játszó Duke Shelley-t.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.