Nem kockáztatnak egy harmadik agyrázkódást, Darrisaw kihagyja a következő meccset

Nem kis meglepetésre a Vikings támadóegységéből kerül ki a liga egyik legjobbra értékelt bal oldali támadó falembere, de most mégis csak a lelátóról figyelhet.

Christian Darrisaw szinte berobbant az idei szezonban és hozta le a jobbnál, jobb meccseket. Kéne belőle még vagy négy és jó lenne a fal. Darrisaw az első 9 fordulóban tökéletesen teljesített, illetve majdnem megvolt a tökéletesség.

Csak azért nem volt hibátlan, mert az első 8 mérkőzésen egy alkalommal átmentek rajta és így nyomást gyakoroltak az irányítónkra. Viszont ezzel a teljesítménnyel magasan az élmezőnyben volt a bal oldali tackle-t figyelembe véve.

Tényleg nem volt rá panasz.

Aztán jött a Buffalo Bills elleni örült meccs, ahol megtörtént az első agyrázkódás, ami miatt nem is tudta befejezni a találkozót, helyére Blake Brandel állt be, aki ott végülis elfogadhatóan helyettesítette a kiesett Darrisaw-t.

A legutóbbi meccsen, a Cowboys ellen végül pályára léphetett, pedig a hét közepén még úgy volt, hogy az agyrázkódási protokoll miatt akár ki is maradhat. Végül pályára lépett, de ez nem sült el túl jól. Megkapta az első és aztán a második sackjét is az ő oldaláról Cousins, ráadásul hamar kiszállt a meccsből, mert megint agyrázkódást szenvedett.

A helyére szintén Blake Brandel állt be, de itt most nem tudott értékelhetőt nyújtani. A védők folyamatosan átjöttek rajta és több sacket is engedett. Néha az volt az érzése az embernek, hogy egy dummy is nagyobb ellenállást tanúsítana a védőkkel szemben mint ő.

Darrisaw állapotáról a meccs után kérdezték a vezetőedzőt, de ekkor már tudtuk, hogy megint agyrázkódás miatt kellett idő előtt kiállnia. O’Connell már ott a meccs után elmondta, hogy a falember a csütörtöki, Patriots elleni meccsen biztos, hogy nem fog tudni pályára lépni.

Valószínűsíthető, hogy ismét Brandel lesz a helyettese, akinek bár ugye van már meccs tapasztalata, de kezdő most először lesz karrierje során, reméljük jobban teljesít mint legutóbb. Amire nagy szükség is lenne, mert a Patriots védelme nagyon jó az irányítóra gyakorolt nyomásban, ami igencsak megnehezítheti majd Cousins dolgát. Mintha nem lenne neki elég, hogy megint főműsoridőben kell pályára lépnie, amiről tudjuk, hogy nem a legjobb cimborája.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.