2022 NFL Tippjáték – Conference Championships eredmények

A Super Bowl előtt már megvannak az idei tippjáték dobogósai, de a cikkben megtaláljátok az idei Super Bowl Challenge linkjét. Íme a Conference Championship eredmények.

A szezon végén a tippjáték dobogósai nyereményben részesülnek: az első helyezett egy 10.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát, a második helyezett egy 7.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát, a harmadik helyezett pedig egy 5.000 Ft értékű MediaMarkt ajándékkártyát kap.

vessétek a Facebook oldalunkat, mert már lehet tippelni a SUPER BOWL-ra (LINK).

Mivel a hivatalos Minnesota Vikings Hungary – 2022 NFL Tippjáték a végéhez közeledik, így szeretnénk egy kicsit feldobni a Super Bowl-t egy tippjátékkal. A Minnesota Vikings Hungary – 2022 Super Bowl Challenge-nek nincs semmi köze az eredeti tippjátékhoz, csupán arra gondoltunk, hogy a végére is legyen egy kis fun. A tippjátékban 24 kérdés szerepel, melyekkel összesen 100 pontot lehet gyűjteni (minden kérdés mellett látható, hogy mennyit ér a helyes válasz). Amennyiben sikeres lesz a Super Bowl Challenge, akkor jövőre is megrendezésre kerül. Sok sikert!

LINK: Minnesota Vikings Hungary – 2022 Super Bowl Challenge

Az előző két Minnesota Vikings – Super Bowl Challenge eredményei:

Két szezon után 142 ponttal (egy győzelemmel és egy bronéremmel) HLB67 vezet. A második helyen – a 2020-as Super Bowl ezüstérmese – 119 ponttal Peterson található, akit a harmadik helyen 107 ponttal Buff0n követ.

A Conference Championships után holtversenyben 9-3-as mérleggel Drughi, Klobusinszky Bernadett, Zokniszösz, MGConCarne, Boros László, Kádár Bence és Klobusinszky Ádám vezetnek.

Az összetett tippversenyt 188-95-ös mérleggel Drughi vezeti. A második helyen 184-99-es mérleggel KmetyG található, akit a harmadik helyen 180-103-as mérleggel Klobusinszky Bernadett követ.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.