Brian Flores lett a Vikings új védő koordinátora

Tavaly elég rosszul nézett ki a csapatunk védelme, így egy év után váltásra adta a fejét az új rezsim és most a keresgélés után a szurkolók legnagyobb örömére egy olyan ember kerül a védelem irányítására, akit szinte mindenki akart.

Ed Donatell nagy leolvadása után megüresedett a védő koordinátori pozíció csapatunknál. A vezetőség hamar munkába állt és lázasan kereste a megfelelő embert a pótlásra. Brian Flores neve már mindjárt az elején felmerült, aminek a szurkolók nagyon örültek, de úgy tűnt, hogy Flores más csapatnál találja meg a számítását. 

Jöttek az alternatív megoldások, hogy kit lehetne idehozni, sőt még házon belül is történt meghallgatás, Mike Pettine személyében.

Végül megszületett a megállapodás, Brian Flores lett a Vikings új védő koordinátora.

Az ex-Steelers LB edző volt szinte az első számú jelöltünk és végre sikerült olyan vonzónak célpontnak lenni, hogy a két fél végül egymás tenyerébe csapjon és megállapodjon a jövőbeli közös munkáról.

Flores tehát a Steelers csapatától érkezik, ahol a tavalyi évben a senior védő asszisztens és a LB edző szerepét töltötte be. Előtte három évig volt a Miami Dolphins vezetőedzője. Nem mellesleg most is volt rá esély, hogy vezetőedzői posztot kap, ugyanis az Arizona Cardinals interjúzott vele, miután ott is takarítást végeztek a vezetőségben.

Vezetőedzőként a Miaminál mondjuk úgy, hogy kiegyenlített a mérlege, 24 győzelem mellett 25 vereséget ért el a csapatnál. Valaki nem születik vezetőedzőnek, viszont annál jobb pozíciós edzőnek vagy koordinátornak. Flores karrierje eddigi nagy részét a New England Patriots csapatánál töltötte, ahol 4 Super Bowl-t is nyert.

A védelmünkre nagyon ráfér a teljes átalakulás, mert amit. 2022-ben láthattunk az nem megengedett egy bajnokságra hajtó csapatnál.

O’Connell vezetőedző is azt mondta, hogy a kiindulási alap megvan, mostantól standard playoff résztvevő csapatnak kell lennünk és folyamatosan kell szintet lépnünk az elkövetkezendő években.

És ehhez bizony egy stabil védelemre van szükség, mert ahogy a mondás is tartja a védelem nyeri a bajnokságot.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.