Harrison Smith meg tudott állapodni a Vikings csapatával a folytatásról, Adam Thielen sajnos nem

Kérdés volt az idei holtszezonban, hogy mi lesz azokkal a játékosokkal, akik már a Vikings ikonja, de a fizetésük olyan magas, hogy a vezetőség csupán tiszteletből nem fog ragaszkodni hozzájuk.

Eric Kendricks volt az első ilyen áldozat, akit 8 év szolgálat után elküldtek a csapattól. Persze sokáig nem volt munkanélküli, az elküldése után pár nappal már alá is írta a szerződését az új csapatával. Furcsa lesz őt látni a Los Angeles Chargers mezében.

A másik kérdéses játékos Adam Thielen volt, aki majd 10 évvel ezelőtt csak próbanapon vett részt a Vikings csapatánál, de mostanra tudjuk ez olyannyira jól sikerült, hogy a Vikings szerződtette őt. Aztán teltek az évek és hosszú idő után ő lett az első, aki 1000 elkapott yardot ért el a Vikings elkapói közül. Teltek tovább az évek és Thielen bár jó kezű elkapó az idő meglátszott már rajta. Tavaly például már értelmezhetetlenül mellőzve volt a meccsek nagy részében ez a számain is nagyon meglátszik.

Eljött ez az év és dönteni kellett. A hírek szerint sokáig ment az egyezkedés, de végül a felek nem tudtak közös nevezőre jutni, így hosszú idő után el kellett köszönnünk a kiváló elkapótól. Thielen nagyon fog hiányozni, sokak kedvence. Valószínű nem fog csapat nélkül maradni a 2023-as idényre, mert már az elküldése utáni héten volt látogatáson is, de végül nem írt alá a Carolina Panthers együtteséhez. Sokan egyébként a Patriots és a Chiefs együttesét mondják, hogy az lehet Thielen következő célállomása.

Történt azonban jó dolog is a csapatnál. Hosszú tárgyalás után sikerült egyetértést találni Harrison Smith és a Vikings csapata között, aminek következtében a veterán safety, szinte mindenki kedvence Smith továbbra is a Vikings játékosa marad.

Persze mind tudjuk, hogy mik voltak a feltételek. Harry-nek a majd 20 milliós fizetéséből kellett bőven leadnia, hogy a keret tagja maradhasson. Ez úgy látszik nála nem volt gond, ugyanis a jelentések szerint a fizetése 8 millió dollár lesz a 2023-as idényben és kap majd további 2 millió dollárt ösztönzőként.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.