Pink Month

Elérkezett október hónapja, mely a mellrák elleni harc jegyében telik.

pinkmounth5556

Eljött az október hónap és újra gyűjtésbe kezdtünk a mellrák ellenes küzdelem jegyében. A steelers.hu szervezése által az eddigi adománygyűjtő akciók során több mint 1.000.000 forintot sikerült összegyűjteni ezen célból. Idén sincs ez másképp. Kérjük aki tud lehetőségeihez mérten segítsen a Magyar Rákellenes Liga törekvéseit elérni, hogy minden ember megismerkedhessen ezzel a fontos dologgal. Kérjük, hogy az alábbi bankszámlaszámra lehetőségeihez mérten mindenki adakozzon annyi amennyit gondol, mellyel a Magyar Rákellenes Ligának segít, akik ebből az összegből oktatásokat tartanak, figyelmet hívnak fel és ahogy tudnak segítenek. 

Most te is segíthetsz. A Magyar Rákellenes Liga lehetőséget biztosít minden adakozni vágyónak, hogy a megadott bankszámlára kisebb vagy nagyobb összeget utaljon ezzel segítve a munkájukat.

Magyar Rákellenes Liga:

12001008-00102329-00100000 (Raiffeisen Bank)

A megjegyzés rovatba írják, hogy “Pink Month”.

“Hívunk jöjj, mert késve késő”

Minden női családtagot rá kell venni, hogy amikor teheti, legalább évente 1 alkalommal menjen el és vizsgáltassa meg magát. A friss eredmények azt mutatják, már nem csak az idősebb korosztály veszélyeztetett, egyre több fiatal lány, anya szervezetében diagnosztizálják ezt a betegséget. 

Az akciónk célja nem csak az adománygyűjtés, hanem az is, hogy felhívjuk a férfitársaink figyelmét, hogy a velünk együtt élő nők igenis figyelemre és segítségre szorulnak. Sokszor a szégyenérzet, a félelem erősebb és nem jelentkeznek a vizsgálatra,  csak akkor amikor már késő.

A Magyar Rákellenes Liga segít abban, hogy a fiatal lányok megtanulják az önvizsgálatot, ezt rendszeresen végezzék is.

Az alábbi linken például egy képes szöveges oktató anyaggal.

Az adománygyűjtés támogatói:

Magyar Rákellenes Liga
Aranycsillag Patika
Bodico.hu
Luxoryshop.com
Novotrans Ipari és Kereskedelmi Kft.
Sport TV
TD Magazin
SZTK-Erima Szigetszentmiklós
Orosházi Női Kézilabda Club
Hámori Autósbolt
Bio Fungi
Fűzővel Kifelé
Minesota Vikings Hungary
Kandalló Pub

Ha teheted oszt meg ezt a posztot minél több ismerősöddel, hogy ők is értesüljenek ezen fontos ügyről.

Segíts, hogy segíthessenek!