Szerkesztői gárda

Kmety Gergő (Alapító)

Először 2006-ban találkoztam az amerikai football-al mint sporttal. A gyönyörűsége azonnal magával ragadott. A Vikings-nak szintén ez idő óta a vagyok rajongója, talán nem túlzás ha azt mondjuk Magyarországon az egyik, ha nem a legnagyobb fanatikusa. Jared Allen volt a kedvencem és ideigazolásával még jobban bebiztosítottam magam a csapat mellett. 2007-ben én is kipróbáltam magam ebben a sportban és végül több éven keresztül rendszeresen űztem a játékot, több hazai csapatban is megfordultam. A sérülés nem került el, karrieremnek is egy térdsérülés vetett véget. A magyar Vikings rajongói oldalt 2008 tavaszának egyik napján alapítottam, melynek máig fő koordinálója vagyok.

Twitter elérhetőség: @gergokmety

Séllei Norbert (Szerkesztő)

Mindig is érdekelt az amerikai foci mint téma, de a játékkal magával 2012-ben találkoztam elsőnek. Az első meccs amit láttam egy győztes Arizona elleni meccs volt. Azonnal megfogott a Viking játéka. Különösen Adrian Peterson játéka. Ahogy átfutott az emberek között az rögtön magával ragadott.  Azóta is kedvenc játékos posztom a Running back. Én magam soha nem játszottam liga szinten, csak barátokkal. Hobbi szinten amúgy is szeretem az északi mitológiát így valahogy a sors hozta ezt a párosítást. Azóta is nagy rajongója vagyok a csapatnak. Ez számomra egy örök szerelem, ami azon az éjszakán megkötetett.

Twitter elérhetőség: jelenleg nem használom

Czipó Sándor (Szerkesztő)

Valamikor 2001 év vége felé egy sötét vasárnap este kapcsolgattam a tévét, és a Fox Kids csatorna helyén megpillantottam életem első amerikai football mérkőzését. Hogy kik játszottak már nem emlékszem (talán az egyik csapat a Cowboys volt), de a sport azonnal megtetszett. A következő szezonban láttam először Daunte Culpepper és Randy Moss párosát, és az szerelem volt első látásra. Imádtam a játékukat. Azóta játékosok jöttek-mentek, a csapatnak hol jól ment, hol rosszabbul, de a szerelem kitartott. Az oldalra valamikor 2012 magasságában leltem rá, azóta hűséges olvasója és kommentelője vagyok.

Twitter elérhetőség: @theon183