Pat Shurmur kiemelt vezetőedzőjelölt lesz a holtidényben

Mindennek van ára, még annak is, hogy a Vikings ilyen jól szerepel. Ugyanis könnyen megeshet, hogy Pat Shurmur, aki jelenleg csapatunk támadásaiért felel a 2018-as idényben már valahol máshol fog edzősködni, igaz egy magasabb beosztásban.

Shurmur ugyanis kapós lehet az előttünk álló holtidényben, mint leendő vezetőedző. Jelenleg, mint előbb írtuk támadó koordinátorként tevékenykedik, ezt a posztot megbízottként a tavalyi év novembere (Norv Turner távozása) óta tölti be, de teljes állásban ez az első idénye, hogy OC lett. Korábban  a tight endeket edzette nálunk.

A vezetőedzői poszt nem lenne számára ismeretlen, hiszen 2015-ben megbízott vezetőedzőként már irányította az Eagles együttesét, sőt 2011 és 2012 között ő volt a Browns vezetőedzője. Azonban emlékezhetünk, hogy tavaly pár meccsen nálunk is helyettesítette Mike Zimmer-t, akinek szemműtéte nem engedte, hogy ott lehessen és irányítsa a csapatot.

Pat annak ellenére tudja top szinten tartani az offense-t, hogy az első számú irányító Bradford és a hamar első számú futóvá előlépő Cook is viszonylag korán szezonvéget jelentő sérülést szenvedett. És persze nem utolsó sorban az igencsak középszerű irányítóból Keenum-ból idénre a liga egyik legjobbját faragta, akiről sokan vitatkoznak, hogy ő legyen ez az alapszakasz MVP.

Persze minden felkérésnek lehet nemet mondani, meglátjuk mit hoz a jövő. Egyelőre koncentráljunk az előttünk álló féltucat meccsre.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.