Marcus Sherels is marad további 1 évet

Marcus Sherels_1Marcus Sherels továbbra is a Minnesota csapatában fog szerepelni, hiszen a 30 éves, főleg visszahordóként tevékenykedő játékos a tegnapi napon 1 éves szerződést kötött a csapattal.

Sherels ezáltal 9. évét is a Vikings-ban kezdi. Az, hogy ennyi időt tölt el valaki egyetlen csapatban az elég nagy szó, manapság a játékosok nem a nagy klubhűségükről híresek, igaz az esetek többségében nem sok választásuk van egy esetleges elküldéssel szemben.

Sherels egy igazi Minnesota-i sportpályafutással büszkélkedhet, hiszen itt járt óvodába, általános és középiskolába, sőt még egyetemre is. A Golden Gophers egykori játékosa 2010-ben újonc szabadügynökként került a Vikings-hoz, újonc évében viszont mindössze egyszer lépett pályára. Azóta viszont ha punt és esetenként kickoff visszahordásokról van szó, akkor megkerülhetetlen tényező. A védelemben is kapott már szerepet, sőt 6 alkalommal kezdő is volt, de az igazi játszótere az a visszahordás. Ő a franshice történetének első olyan játékosa, aki 5 puntreturn TD-t ért el, de övé az egy meccsen szerzett legtöbb visszahordott punt yard rekordja is.

Sherels tehát további 1 évig még biztosan a Vikings tagja marad.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.