Gophers: Zack Annexstad a csapat új kezdő irányítója

OmX6YqZl_400x400.jpgElég régen jelentkeztünk már kedvenc egyetemi csapatunk, a Minnesota Golden Gophers háza tájáról, de most ennek véget vetünk.

Véget vetünk már csak azért is, mert pontosan 1 hét múlva megkezdődik a 2018-as idény, ahol az első meccsen a New Mexico State ellen kell bizonyítania PJ Fleck tanítványainak.

Érdekes lesz ez az idény, hiszen az újonnan kinevezett kezdő irányító, Zack Annexstad még újonc és egy percet sem játszott élesben. Ezzel a Gophers csapata egyedülálló, úgy meg még inkább, hogy a keretben sincs olyan irányító, aki már játszott éles meccsen. Az edző Fleck elmondta, hogy nagyon nehéz volt ezt a döntést meghozni, de a csapat érdekében a legideálisabbat választotta.

Bár a csapat továbbra is inkább futás orientált – legalábbis erre utal a támadó koordinátor/QB edző Kirk Ciarrocca kijelentése – Annexstad-al a passzjátékok is működhetnek. Ez az újoncnak is jól jöhet, mert bár nem passzol rosszul, nincs még semmi tapasztalata az egyetemi bajnokságban, bár a tavaszi, csapaton belüli meccsen egész jól teljesített. Bár a tavalyi szezon után nem nehéz a javítás, hiszen csak 5 meccset sikerült megnyerni, ráadásul a 129 csapatból álló első osztályban csak 8 csapat volt, aki még nálunk is kevesebb passzolt yarddal zárta az idényt. Szóval lesz hova javítani.

Tavaly ugye Conor Rhoda és Demry Croft is nálunk játszottak, mint irányítók, de idő közben Rhoda lediplomázott, míg Croft a Tennessee State-hez transzferált. Tapasztalt irányító nélkül maradtunk, de biztató a jövő, Annexstad-ban bíznak Minnesota-ban.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.