Dan Bailey és Sean Mannion is marad!

A tegnap két játékost is visszaigazolt a csapat, az egyik a kicker Dan Bailey, a másik pedig a csereirányító Sean Mannion.

Elnézve az elmúlt években a csapatunk rugó mizériáját, Bailey megtartása nagyon fontos lépésnek tűnik, hiszen a kiváló kicker tavaly nagyon magabiztosan játszott. 29 mezőnygól kísérletből 27-et értékesített (93.1%), 50 yard felett pedig hibátlan volt (3/3). Háromszor is megválasztották az NFC Special Teams hét játékosának (5., 8. és 15. forduló), amire utóljára 2016-ban Matt Prater volt képes. A 32 éves kicker karrierje során eddig 87.3%-ban (268 kísérletből 234 sikeres) értékesítette a mezőnygólokat, amivel jelenleg a liga 6. legpontosabb rugója. Egyes információk szerint Bailey szerződése a 2022-es szezon végéig szól.

 

A másik visszatérő csapatunk tavalyi csereirányítója, Sean Mannion. Úgy tűnik, hogy az edzéseken nagyon jól mozoghat, mert csak ez lehet az egyetlen épeszű magyarázat a visszaigazolására. Tavaly a Bears elleni utolsó fordulóban – amikor a csapat nagy része pihent – megkapta a kezdőt, de a 12 sikeres passz (57.14%), a 126 passzolt yard és a 2 INT finoman szólva sem mondható jó teljesítménynek. Már csak abban reménykedünk, hogy áron alul tudtuk megtartani…

 

fotó: foxsports.com / AP Photo/Butch Dill

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.