5. és 10, avagy mire jó 6 időkérés

A cserebírókat mindenki elküldené melegebb éghajlatra az NFL-ből.

Szégyen gyalázat ami idén a ligában játékvezetés terén folyik.

5. kísérlet, 6 időkérés, 3 challenge berepülő sapka, győztes interception és még nagyon hosszan lehetne folytatni a sort a bírók eddigi 3 hét alatt elkövetett, mérkőzések alakulását sőt mérkőzéseket eldöntő hibás ítéletekről.

Betelt a pohár. Nagyon sok NFL játékos felemelte a hangját a játékvezetés semmilyensége ellen, hozzátéve azt, hogy nem érdekli mekkora pénzbüntetést kap, majd adják oda az igazi játékvezetőknek.

LeBron James a Miami Heat kosárlabdázója elmondta, hogy ugyanannyira elfáradt a Monday Night Football mérkőzése közben mintha végigjátszotta volna azt.

A szurkolók hiába tekinthetik csapatukat egye-egy mérkőzés előtt, nem lehet tudni, hogy bírók mennyi büntetést, milyen hibás ítéletekkel fogják visszavetni a játékot.

San Francisco – Minnesota:

Több kétes döntés volt a meccsen, de ami az utolsó negyedben zajlott a bírók által az valami botrányos. Jim Harbaugh a 49ers vezetőedzője mind a három időkérését kikérte a negyed első 12 percében. Ezek után  kikérte a NEGYEDIK és az ÖTÖDIK idejét is Harbaugh. Mind ez nem semmi azután, hogy challengelt egy fumblet, amit joggal megnyert és a semmiből még egy időkérést kapott. A mérkőzést közvetítő kommentátorok röhögtek a játékvezetőn. Nem csodálom.

Green Bay – Seattle:

Ez a meccs lehet a NFL bíróinak sztrájkjának a vége vagy legalábbis reméljük, hogy az NFL belátja ez így nem mehet tovább. A meccs utolsó játékát az 5 pontos hátrányban lévő Seahawks kísérelhette meg 4 és 10-re. Ilyen még nem volt és nem is lesz soha, hogy egy irányító interceptionnel nyerjen meg egy mérkőzést az utolsó utáni pillanatban. Wilson passzát Jennings kapta el, de később a hazaiak elkapója, Golden Tate is megragadta a labdát és végül megadták a TD-t. Persze a játékoskupac fölött álló két bíró közül mind mást mutatott. Pazar idénynek nézünk elébe ….

Tampa Bay – Dallas:

Kevin Ogletree az endzoneba érve megcsúszott a bíró által a pályára dobott sapkán. MIT KERESETT AZ OTT? Biztos Buccaneers szurkoló a bíró. Ebből könnyen lehetett volna sérülés.

New England – Baltimore:

A mérkőzést eldöntő field goal mindenképpen emlékezetes marad, nem csak azért mert a hátrányban lévő csapat nyert. A Ravens 2 pontos hátrányból mezőnygól értékesített??? a meccs utolsó másodpercében, ami igen érdekes módon hagyta el a játékteret. Az, hogy bent volt vagy kint szerintem csak a labda tudná megmondani, de erősen gyanús, hogy itt is téves bírói ítélet született, amivel egy újabb csapat kapott ki tévesen.

Ha ez így megy tovább, az NFL történetének legbizarrabb idényének nézünk elébe, valamint érdekes kimenetele lehet a Super Bowl-nak is. Persze ki ne örülne egy St. Louis Rams – Cleveland Browns Super Bowl-nak.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .