Puntereket tesztel a Vikings

Bár a drafton nem választottunk a speciális egységbe azért ott van a fejekben, hogy motiváljuk a meglévő játékosokat.Taylor Symmank_1

Jeff Locke most már nem feltétlenül érezheti magát biztonságban, hiszen a Minnesota Vikings az Újonc edzőtáborban punter posztra is hívott próbára játékosokat.

Két játékos is érkezett a hétvégére. A West Virginia játékosa Nick O’Toole, és a Texas Tech-es Taylor Symmank.

Locke tavaly minden tekintetben az utolsó helyekben végzett a 41.6 yardos puntolási átlagával. Ezért is kell a változtatás, mert a punter is fontos része a csapatnak bármennyire is az ellenkezőjét hangoztatja mindenki. Rajta áll, hogy az ellenfél honnan indíthatja meg támadását egye esetleges sikertelen drive után.

A két játékos közül Symmank mondható a legjobbnak, ő országosan 9. helyen rangsorolt volt a tavalyi évben a 46 yardos puntolási átlagával. 13. helyen végzett O’Toole 45.4 yardos átlaggal.

A Vikings csapatánál megdöbbenéssel fogadták, hogy Symmank és O’Toole még elérhető, hiszen nem szerződtette egyik csapat sem UDFA-ként. Lecsaptunk.

Zimmer elmondta, hogy Locke szerződéséből még egy év van hátra meg látják, hogy mit hoz a jövő. Mindkét próbázó punterről elégedett véleményt fogalmazott meg a Vikings trénere.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.