10 UDFA játékost szerződtettünk a csapathoz

A héten már zajlik a három napos Rookie MiniCamp, ahol a draft-on kiválasztottak mellett az újonc szabadügynökök is részt vesznek, pontosan 10 játékos.Jhurrel Pressley_1

Spielman-ék nagyon jó munkát végeztek idén is, alaposan megerősítették a csapatot. Az, hogy egy játékos nem kel el a játékosbörzén, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem megfelelő az NFL-be. Vegyük például a Vikings két Hall of Fame tagját. John Randle és Mike Tingelhoff sem lettek kiválasztva a DRAFT-on, most mégis a Halhatatlanok közé sorolják őket. De, hogy nem menjünk messzire az időben, a jelenlegi keretben itt van Sherels és Thielen is, akik fontos tagjai a csapatnak. Ráadásul NFL szerte vannak kiváló draftolatlan játékosok, például Arian Foster vagy Tony Romo.

Idén 10 újonc szabadügynököt szerződtettünk a csapatba, akik már élesben edzenek az újonc edzőtáborban, egyenlő eséllyel indulva a draftolt játékosokkal. Nézzük, hogy kik is érkeztek idén.

Keith Baxter, CB
Marshall

Baxter a Marshall-on 45 meccset játszott, az elmúlt évben 25 alkalommal képviselte csapatát. Ezen idő alatt 4 interception, 66 tackle és 14 passzvédekezés írható a neve mellé. 2012-ben volt egy csípő sérülés. 2015-ben egészségügyi diplomát szerzett.

A sebessége az ami bent tarthatja őt az NFL-ben, a 40 yardos távot 4.34 másodperc alatt futja.

Kyle Carter, TE
Penn State

Összesen 46 meccsen játszott egyetemi évei alatt. Ebben az időszakban 84 elkapásból 963 yardot és 4 TD-t tudott elérni. 2014-ben kineziológiából szerzett diplomát. A középiskolában elkapóként kezdte, de inkább TE poszton találtak neki helyet.

A Penn State-n nem volt igazán meghatározó játékos, nagyon jó az fizikális felépítése és jól kapja el a labdákat is.

Thieren Cockran, DE
Minnesota

Aki látott az utóbbi időben Gophers meccseket elkerülhetetlen, hogy ne látta volna őt is. A Minnesota-i egyetemen összesen 52 meccsen lépett pályára. 87 tackle, 25 yardveszteséges tackle, 15,5 sack és 6 leütött labda lett végül az összesített statisztikája. 2013-ban 7,5 tackle-l a csapat legjobbja lett.

Nagyon sikeres játékos volt az egyetemen és kemény munkával az NFL-ben is megragadhat, az adottságai megvannak hozzá.

Jake Ganus, LB
Georgia

Összesen 49 meccsen játszott az UAB és a Georgia egyetemeken. Az első három évében az UAB-on meghatározó játékos volt, de mikor ott megszűnt a football program a Georgia-hoz ment át. Tavaly 102 szereléssel a csapata legjobbja lett. Egyetemi évei alatt 328 tackle, 33 yardveszteséges tackle, 7 sack és 4 interception íródott a neve mellé. Középiskolában irányító és defensive end is volt, de kosárlabdázott is.

Az UAB-on egy sztár volt, de a Georgia-n is meghatározó volt. Úgy tűnik készen áll, hogy szintet lépjen és megragadjon az NFL-ben.

Marken Michel, WR
UMass

Michel összesen 92 elkapással, 1016 yarddal és 6 TD-vel zárta egyetemi éveit, összesen 38 meccsen szerepelt. Futásoknál is bevetették alkalmanként, összesen 162 yardot termelt csapatának.

Az egyetemen az elkapó poszt mellett returner és futó is szerepelt. Talán a visszahordó szerep, amin próbálkoznia kell, hogy megragadjon.

Denzell Perine, DE
Florida International

Perin igen aktív volt az egyetemen. 45 meccsen 119 szerelés, 12,5 sack és 5 passzvédekezés tehető mellé.

Tapasztalt játékosnak mondható, aki testi adottságait remekül használja. Jó alapanyag lehet a DE posztra, van még munka persze, de beválhat.

Jhurell Pressley, RB
New Mexico

A New Mexico meghatározó játékos volt az egyetemen. 50 meccsen ölthette magára a csapat mezét. 394 futásból 2725 yardot és 35 TD-t ért el, nyugodtan mondhatjuk eredményes játékos. Átlagosan 6.9 yardot fut, de 2014-ben ez a szám 9.6 volt, ráadásul 5 alkalommal futott 60 yardnál nagyobb távot.2012-ben 55, 2013-ban pedig 80 yardos volt a leghosszabb futott TD-je.

Nagyon erős játékos, a 102 kg-ot 25 alkalommal tudta kinyomni. Futó teljesítménye pedig kiemelkedőnek mondható, az utóbbi két évben több mint 1900 yardot és 25 TD-t ért el.

Eric Rawls, CB
Kentucky State

40 meccsen szerepelt az egyetemen. 94 tackle mellett 22 passzvédekezést és 7 interceptiont produkált. 2013-ban egy meccsen 3 interceptiont is behúzott. Egy városban született a Vikings jelenlegi kerettagjával, Jabari Price-al.

Rawls elég magas játékos és nem rossz teljesítményű, Zimmer ezzel kapott egy jó fegyvert.

Brandon Moss, RB
Maryland

Ross összesen 2543 yardot teljesített az egyetemen. 483 futásból 19 TD-t tudott elérni 43 mérkőzésen. Elkapásokkal is próbálták őt hasznossá tenni. 40 elkapásból 401 yardot és 2 TD-t ért el. Ross az utóbbi idény utolsó két meccsén összesen 423 yardot tudott futni. 250 yardot és 3 TD-t ért el az Indiana, míg 173 yardot és 3 TD-t szerzett a Rutgers ellen.

A Maryland negyedik legeredményesebb futója lett a szerzett 2543 yardjával. Futásonként 6.4 yardos átlaggal zárt.

Joel Stave, QB
Wisconsin

Stave 41 meccsen szerepelt kezdő irányítóként az egyetemen. 31-10 –es mérleggel zárta ottani karrierjét. 2012 és 2015 között összesen 7635 yardot és 48 TD-t passzolt. Ezt annak is köszönheti, hogy a passzaránya jobb, mint 59%. A 41 kezdőkénti pályára lépése a harmadik legjobb az egyetem történetében.

Ő az első irányító a Wisconsin történetében, aki 4-0 –ás mérleget tudhat a Purdue, az Illinois és a Minnesota ellen. A 76%-os nyerési mutatójával pedig az egyetem legtöbbet nyert irányítója lett.

Az irányítót ha lehet fizikális adottságokban róla mintáznák, igazi QB prototípus.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.