Szemműtéten esett át a Vikings vezetőedzője

Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, de a Bears elleni vereségnek is köze van Zimmer keddi műtétjéhez.

A Vikings vereséget szenvedett a hétvégén a Chicago Bears elleni csoportrangadón. A 10:20-as hazai sikerrel záródott találkozón Mike Zimmer, a Vikings vezetőedzője is megsérült.

Pontosabban saját magát sértette meg, mikor belekapott a szemébe és elszakadt a retinája. Orvosi szakszóval retinaleválásnak nevezik. Szerencsére csak volt, hiszen csapatunk vezetőedzője tegnap műtéten esett át, így elvileg már minden a legnagyobb rendben lesz.

A mai sajtótájékoztatón felhős volt az idő, ő mégis napszemüvegben ismertette a csapat körüli történéseket, de elsősorban persze mindenki a “kisebb orvosi beavatkozására” volt kíváncsi.

Zimmer elmondta, hogy a Bears elleni meccsen kapott bele a szemébe, ami következtében a retinája elszakadt. 

“Először is szeretnék elnézést kérni, hogy a tegnapi sajtótájékoztató nem valósult meg. Volt egy kis baj a látásommal pár napja és a meccsen bele is kaptam a szemembe. Az orvosok megvizsgáltak a találkozó után és megállapították, hogy elszakadt a retinám.” – kezdte a tájékoztatót a Vikings vezetőedzője.

Az eljárást Dr. David Williams és Dr. Scott Sanderson bonyolította le, mindezt a csapat főhadiszállásán, a Winter Park-ban.

“Azt mondták, ha nem gondoskodnak megfelelően erről a sérülésről, akkor nagy a valószínűsége, hogy megvakulok.” – mondta Zimmer. “Már hosszú ideje lényegében csak egy szemmel nézek filmet vagy akármit, mert a jobb szemem nem volt a legjobb. Elegem van abból, hogy olvasószemüveget viseljek, ezután ez vélhetőleg változni fog. Lényegében szerencse, hogy belekaptam a szemembe és ezáltal kiderült a sérülés, mert lehet ez rosszabbul is végződhetett volna, ha nincs most ez a sérülés és a műtét. Remélem, most már minden rendben lesz” – zárta mondanivalóját Zimmer.

Mielőbbi felépülést és éles látást kívánunk Coach.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.