Gophers: A Middle Tennessee ellen is kötelező a győzelem

mtmA múltheti Oregon State elleni idegenbeli nagyarányú győzelem után, most ismét hazai pályán bizonyíthat PJ Fleck és a Minnesota Golden Gophers csapata. Ellenfelünk az kiegyensúlyozott mérleggel álló Middle Tennesse lesz, akik egy vereséget követően a múlthéten a Syracuse ellen javítottak és nyerte 30:23 arányban.

Nem lesz ismeretlen a két csapat egymásnak, hiszen 2014-ben is összefutottak egymással egy 35:24-es Gophers győzelemmel záruló mérkőzésen. Összességében ez csak a harmadik megmérettetés lesz a felek között, a párharc állása viszont abszolút Minnesota-i fölényt mutat.

Fleck irányítása alatt (igaz az csak két meccs) még csak győzelemnek lehettünk tanúi, remélhetőleg ez ma is így marad. Az előjelekből ítélve meg is lesz a siker, a szakértők nagy arányban a hazaiak javára tippelik a találkozót. Fleck-nél egyelőre Conor Rhoda a kezdőirányító, aki úgy tűnik eddig él is a lehetőséggel a már biztos kezdőnek kinevezett játékos. Mellett nagy fegyvertény a futó Shannon Brooks és Rodney Smith is, akik két meccs alatt már több, mint 320 yardot és 5 TD-t értek el. Biztoskezű elkapónak Tyler Johnson-t nevezném meg, aki a tavalyi viszonylag szolid szezon után, idén kirobbanó formában van. Eddig 10 elkapást csinált, de ezekből 268 yardot és 2 TD-t ért el. Ehhez nagyban hozzájárul az is, hogy gyors célpontként nagyon könnyen lerázza a védőket, így többször 60+ yardos elkapással borzolja a kedélyeket. A védelem is nagyon jónak mondható, bár vannak még pontatlanságok, a mérkőzésenként átlagosan csak 10,7 bekapott pont a 13. legjobb az egész ligában, ami a 128 csapatot számláló bajnokságot figyelembe véve eléggé jónak mondható. Jó kis meccs lesz, érdemes lesz megnézni.

A találkozó ma magyar idő szerint 21:30-kor kezdődik.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.