Egy eléggé impresszív statisztika a védelemről az elmúlt három hétről

A Minnesota Vikings eléggé menő ebben a szezonban és ezalatt nem csak azt a 8 meccset értjük, amit sorozatban megnyertünk, hanem az elmúlt három hét védelmi teljesítményét is.

Tudjuk, hogy a statisztikák nem mutatnak meg semmit a jövőre nézve, de azért mégis.

A legutóbbi három ellenfelünk mind bőven 30 pont felett átlagol(t) meccsenként. A Rams 4 meccses győzelmi szériával érkezett, 36 pontos átlaggal, míg a Lions és a Falcons 3-3 meccses győzelmi szériával került velünk szembe, ők 31,7 pontot szereztek meccsenként. Mindezek ellenére a talán még mindig kicsit alulértékelt Vikings defense a Rams csapatát 7, a Lions-t 23, míg a Falcons-t 9 ponton tartotta. Na akkor ki is az alulértékelt?

A mostani ellenfelünk mondjuk a Saints ellen kikapott, de előtte két meccsen 40 pontot átlagolt, így egy újabb, meccsenként sok pontot szerző csapatnak a szarvát törhetjük le.

A playoff már 99%-os valószínűséggel megvan és az első heti pihenő is 87%-osan a miénk, ami azt jelenti, hogy az NFC első két helyén végzünk. Egy mai sikerrel a csoportgyőzelmet ünnepelhetnénk 3 héttel az alapszakasz vége előtt. Ehhez viszont nyerni kell. És miért ne nyernénk?

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.