Jól elvégzett munkának is megvan a gyümölcse, PJ Fleck 7 évvel hosszabbított a Golden Gophers-el

Idén sajnos kevesebb figyelmet tudunk fordítani az “egyetemi csapatunkra” pedig lenne mit írni, hiszen nagyon is jól megy a szekér a csapatnak, ráadásul országosan kiemeltek lettek.

Bár volt egy óriási blama, a Bowling Green elleni elhasalás, ennek ellenére a Minnesota Golden Gophers szép szezont tudhat eddig maga mögött. Hat győzelem és két vereség, ami egyelőre országos kiemelést ér, jelenleg a Minnesota Golden Gophers az USA 20. legjobb egyetemi football csapata. Nem sűrűn választódunk be a legjobbak közé, így ezt meg kell becsülni. Bár a playoff-ra nem sok esélyünk van, mert az élen állnak veretlen csapatok is, de nem szégyenkezhetünk.

Ennek a jó teljesítménynek meg is van a gyümölcse. A napokban bejelentették, hogy PJ Fleck szerződését további hét évvel, azaz 2028-ig meghosszabbítja az egyetem. Ezzel eldőlt, hogy egyhamar nem láthatjuk az edzőt az NFL-ben, de még amúgy is fiatal bőven ráér még fejlődni, ráadásul még egy College Football bajnoki címet is kell szereznie a csapattal, amiért még bőven van mit dolgozni. De rég volt már 1960, amikor utoljára nemzeti bajnok lett a Gophers, jó lenne ismét felülni a trónra.

Fleck ugye a 2017-es idény óta irányítja a Minnesota csapatát, eddig 53 mérkőzésen 32 győzelemmel és 21 vereséggel áll, valamint besöpört két Bowl győzelmet is. A Quick Lane Bowl-t 2018-ban, míg az Outback Bowl-t 2019-ben nyerte meg csapatával.

Nincs más hátra, mint előre, sok sikert a továbbiakban. Row the Boat!

fotó: footballscoop.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.