Az EPL-ben keresünk magunknak “párt”

Két eltérő sportágban és bajnokságban található csapat “párkeresése” következik.

Az ESPN FC-nél összehasonlítottak angol labdarúgó klubokat és NFL klubokat, pontosabban megkeresték, hogy melyik csapatok hasonlítanak egymásra a távoli és közelmúlt történései miatt.

Egyre közelebb kerülünk az új NFL idény elrajtolásához, ma este már meg is kezdődik az első forduló. 

Az angol Premier League már ugyan megy néhány hete, de az ESPN FC-nél egy vállalkozó kedvű egyén összehasonlította a két liga résztvevőit. Ugye mivel az EPL-ben csak 20 csapat szerepel nem jutott minden NFL csapatnak párosítás, de a Minnesota Vikings együttesének találtak megfelelő brit csapatot.

Arra a megállapításra jutottak, hogy a Minnesota Vikings EPL-es megfelelője a West Ham United mégpedig az alábbiak miatt.

Mindkét csapat most debütált új stadionjában. A West Ham és a Vikings is túlszárnyalta a tavalyi évben a velük szemben felvázolt elvárásokat, ugyanis az előbbi csapat az EPL 7. helyén végzett, míg a Vikings bejutott az NFL rájátszásába. Az elmúlt hetek viszont mindkét csapatnál rosszabbra fordultak.

A labdarúgó csapat meglepetésre nem tudott felülkerekedni a román Astra Giurgiu csapatán, így korán búcsúzott az Európa Liga küzdelmeitől, míg a Vikings-nál a múlthéten történt Teddy Bridgewater sérülés igencsak meghatározza majd a szezont. Teddy amúgy már túl van a műtéten, az orvosok szerint minden jól sikerült, nem lépett fel komplikáció.

Igazából ezt csak mint érdekességet írtam meg. Egyébként a csoportellenfelek is kaptak csapatot.

A Green Bay Packers a Swansea City, a Chicago Bears a Sunderland, míg a Detroit Lions a Southampton csapatát kapta meg párosításul. 

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.