Ha máshogy nem megy, akkor külön edző kell a rúgójátékosoknak

NFLGoalPostX1A csütörtöki napon sajtótájékoztató tartott a csapat vezetőedzője Mike Zimmer, de most nem ezzel foglalkozunk, illetve nem csak a sajtótájékoztatóval fogunk foglalkozni.

Figyelembe véve a Vikings rúgójátékosainak, legfőképpen a a kickereknek a teljesítményét joggal vetődig fel a kérdés, hogy nem kellene-e egy olyan szakembert alkalmazni, aki csak a kickerekkel gyakorolnak és tökéletesre csiszolják a teljesítményüket? Mike Zimmer fejében is megfogalmazódott egy ilyen gondolat, aki komolyan fontolóra vette egy rúgóspecialista alkalmazását. A régi rivális vezetőedzőjével, Jim Harbaugh-at konzultált ez ügyben.

Azért a Ravens vezetőedzőjével, ugyanis tudomása szerint annál az egy NFL csapatnál van kifejezetten ilyen posztot betöltő edző. A Vikings új special team koordinátorának, Marwan Maalouf-nak tetszik az ötlet és nyitott erre az újításra.

Azt viszont, hogy ki lenne a megfelelő ember erre a pozícióra azt nem tudjuk. Persze ott van a korábban a Vikings special team koordinátori posztját betöltő Gary Zauner, aki egy kicker akadémiát vezet az Arizona állambeli Fountain Hills-ben.

Kérdés már csak az, ha esetleg felajánlanák a 68 éves szakembernek a lehetőséget, élne-e vele.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.