Belement szerződésének módosításába a Vikings falembere, így maradhat

A hírek szerint Riley Reiff-nek két választási lehetőséget adott a csapat, egyik sem neki kedvezett, de végül döntött.

Alaposan megcsappant a csapat fizetési sapkában való mozgástere, jóformán nincs semmi, éppen ezért különböző lépéseket eszközölhetnek. Egyik volt az, hogy a támadó falember Riley Reiff szerződését módosították.

Ennek már csak azért is nagy létjogosultsága volt, mert a falember idén 11 millió dollárt keresett volna, ami még köszönöviszonyban sincs a teljesítményével. Ezt a vezetőség is tudta, így választás elé állította a játékost a hétfői napon. Vagy elfogadja szerződésének módosítását és az ezzel járó fizetéscsökkentést vagy kereshet magának másik csapatot. Ezt maga a játékos is elmondta pár csapattársának.

Nem kapott sok gondolkodási, mindössze keddig kellett döntenie sorsáról. Időközben felröppent a hír, hogy a Washington – amennyiben a Vikings kivágja – szabadügynökként megpróbálja megszerezni. Erre azonban nem lesz szükség, mert elfogadta a csapat ajánlatát.

Azt nem tudjuk mennyi az új fizetése, csak annyit, hogy 11 millió dollár volt a régi, de ennél sokkal szerényebb összeg fogja idén a markát ütni. Egyes hírek szerint 8 millió dollárról kellett lemondania, ami azért jókora része a pénzének, de ugye a maradásnak ára volt.

fotó: duluthnewstribune.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.