Megtörtént a végső keretszűkítés: Négy idén draftolt játékos lett elküldve, két safety maradt a keretben

A csapatoknak magyar idő szerint szombat este 22 óráig volt idejük 53 fősre szűkíteni a kereteket. A Vikings csapatánál is megtörtént a keretszűkítés, Spielmanék 21 játékosnak köszönték meg a kitartó munkát. Túl nagy meglepetést nem találunk a kivágott játékosok névsorát böngészve.

Offense

Jake Browning (QB): A tavalyi keretszűkítést sem élte túl, de a szezont végül a gyakorlócsapatban töltötte.

Nate Stanley (QB): Az idei draft 7. körében választottunk ki, nagyobb eséllyel pályázik a gyakorlócsapatra, mint Browning.

Blake Brandel (OT): Az idei draft 203. helyén (6. kör) lett kiválasztva, jó eséllyel a gyakorlócsapatban fog kikötni.

Aviante Collins (OL): 2017-ben draftolatlanként került Minnesotába. A 2018-as szezont kihagyta könyöksérülés miatt, két szezon alatt 5 mérkőzésen játszott.

Kyle Hinton (OG): Stanleyhez hasonlóan Hilton is az idei draft 7. körében lett kiválasztva, valószínűleg a gyakorlócsapatban fogja tölteni a szezont.

Brett Jones (C): 2018-ban érkezett a Giantstől egy hetedik körös pickért cserébe. Nem váltotta meg a világot, két szezon alatt 16 mérkőzésen játszott, és csupán háromszor volt kezdő.

Jake Lacina (C): Idén draftolatlanként került a csapathoz, a gyakorlócsapatban jó helye lesz.

Jake Bargas (FB/TE): A draft után tight endként érkezett, az edzőtáborban viszont fullbacknek használták. Jó eséllyel Bargasnak is csak gyakorlócsapat marad.

Brandon Dillon (TE): 2019-ben draftolatlanként érkezett, de nem élte meg a keretszűkítést. A tavalyi szezont a gyakorlócsapatban töltötte, valószínűleg idén is ez a sors vár rá.

Nakia Griffin-Stewart (TE): A draft után került a csapathoz, de igazából sok esélye nem volt a keretszűkítésnél.

Alexander Hollins (WR): Tavaly draftolatlankét került Minnesotába, ám az 53-as keretet nem tudta elkapni. Visszatért a gyakorlócsapatban, ami jó döntésnek bizonyult, hiszen felkerült az aktív keretbe és 4 mérkőzésen is játszott.

Dillon Mitchell (WR): Hollinshoz hasonlóan tavaly draftolatlanként került a csapathoz, majd a teljes 2019-es szezont a gyakorlócsapatban töltötte. Valószínűleg mindketten a gyakorlócsapatban fogják kezdeni a szezont.

Quartney Davis (WR): Nem tudni hogy mi történt a fiatal elkapóval, de a draft előtt sok szakértő úgy gondolta, hogy Davist draftolni fogják. Ehhez képest most az 53-as keretet sem tudta elkapni.

Defense

David Moa (DT): Több társához hasonlóan Moa is idén draftolatlanként került a csapathoz, viszont elnézve a csapat belső védőfalembereit, túl sok esélye nem volt az 53-as keretre.

Blake Lynch (LB): Az elkapóból lett satefy, majd stafeyből lett linebacker draftolatlankét került a csapathoz és a gyakorlócsapat hasznos tagja lehet.

Mark Fields II (CB): Fields tavaly érkezett a csapathoz a Chiefsből egy jövő évi 7. körös pickért és csupán egy mérkőzésen játszott. Idén rengeteg fiatal CB érkezett, így jó eséllyel a gyakorlócsapatban fogja tölteni a szezont.

Nate Medors (CB): Tavaly draftolatlanként érkezett, de a keretszűkítést nem élte túl. Visszatért a gyakorlócsapatba, majd a tavaly szeptemberi Packers elleni mérkőzésen szerephez is jutott. Idén is ez a forgatókönyv tűnik a legvalószínűbbnek, bár a Packers elleni mérkőzésen való szereplésében nem vagyunk biztosak.

Nevelle Clarke (CB): Sok társához hasonlóan, Clarke is draftolatlanként került idén a csapathoz, de úgy tűnik hogy a többi újonc CB jobban teljesített.

Josh Metellus (S): Talán Metellus kivágása a legmeglepőbb, na nem azért mert az idei draft 6. körének 205. pickjével lett kiválasztva, hanem azért, mert elküldésével az 53-as keretben csupán két safety maradt (Smith és Harris). Minden bizonnyal a gyakorlócsapatban fog kikötni és ha valamelyik safetyvel bármi történne, egyből aktiválni fogják.

Myles Dorn (S): Idén draftolatlanként érkezett és valószínűleg Metellus-al együtt várják majd az esélyt a gyarkolócsapatban.

Steven Parker (S): Tavaly a Dolphinsban 14 mérkőzésen játszott, idén viszont waiver-re tette a floridai csapat, ahonnan augusztus 14.-én szerződtettük. Úgy tűnik, hogy ez a bő három hét nem volt elég a végső keretben maradáshoz.

Korábban elküldött játékosok:

Brady Aiello (OL)
Tyler Higby (OL)
Jordan Fehr (LB)
DeMarquis Gates (LB)
Anthony Zettel (DE)

One thought on “Megtörtént a végső keretszűkítés: Négy idén draftolt játékos lett elküldve, két safety maradt a keretben

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.