Cleveland kihagyja, Thielen kihagyhatja a vasárnapi Carolina Panthers elleni mérkőzést

Nem leszünk könnyű helyzetben a Carolina Panthers elleni mérkőzésen sem, Cleveland játékára biztos nem, míg Thielen-ére valószínű nem számíthatunk.

Még a hét elején jött a hír, hogy Adam Thielen felkerült a Covid listára, miután elsőszámú kontakt volt, ráadásul később nála is pozitív lett az egyik koronavírus teszt, majd az utána következő negatív.

A hírek szerint a pozitív teszt hibás volt, így újabb teszteket végeztek el a játékoson, melyek eredményeire még várnak. De nem valószínű, hogy Thielen ott lehet a Panthers elleni vasárnapi meccsen. Ennek ismeretében Justin Jefferson lép elő első számú elkapónak, valamint Beebe és Johnson lesznek a második és harmadik számú elkapók a Carolina ellen.

Biztos nem lesz ott Ezra Cleveland sem, aki már második mérkőzés óta nem bevethető. Cleveland még a Bears elleni meccsen szenvedett bokasérülést, így már a múltheti Cowboys elleni meccsen sem vehetett részt. Helyette megint Brett Jones fog kezdeni, aki eddig nem feltétlenül nyújt meggyőző teljesítményt.

Szintén nem valószínű, hogy pályára lép Irv Smith Jr, aki a csütörtöki és pénteki edzést már ki is hagyta. Neki belső ágyék és hátsérülése van.

fotó: masslive.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.