Justin Jefferson rekordokat döntöget, úton az év támadó újonca cím felé

Elit kompániába került Justin Jefferson a Vikings újonc elkapója a Jaguars elleni meccsen, ő lett az ötödik olyan újonc elkapó a liga történetében, aki 12 meccs alatt átlépte az 1000 elkapott yardot.

Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy jó lóra tettünk Jefferson kiválasztásával a Draft-on, hiszen mindenféle rekordot megdönt vagy beállít, rossz szavunk nem lehet rá.

Jefferson szereplése nem úgy indult a csapatban, mint a számaiból kivehető, ugyanis az első két meccsen nagyon limitálták őt és mindössze hatszor volt célpont és ebből 5 elkapása volt 70 yarddal.

Majd elérkezett a Titans elleni meccs, ahol berobbant és 7 elkapásból 175 yardot és 1 TD-t hozott össze. Már ekkor felmerült, hogy az első meccseken is többet kellett volna használni és, hogy a jövőben még ezeken a számokon is túltehet.

Az azóta eltelt időben még 4 alkalommal tudta megismételni a 100+ yardos meccset, amivel új franchise rekordot állított fel. Eddig ezt csúcsot Randy Moss tartotta, aki újonc évében, 1998-ban 4 olyan meccset tudott felmutatni, ahol 100+ yardnyi elkapása volt.

Justin Jefferson a Super Bowl érában mindössze az ötödik újonc elkapó, akinek az első 12 mérkőzésén sikerül átlépnie az 1000 elkapott yardot.

Most pontosan 1039 yarddal áll, mindössze Odell Beckham Jr. előzi őt, aki újonc évében ennyi meccsen 1305 yardot szerzett.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.