141 ezer milliárd féleképpen érhet véget az idei alapszakasz a hátralévő meccseket nézve, de vajon mekkora a Vikings esélye a playoff-ra?

Még 47 meccs van hátra az idei alapszakaszból és van egy pár nyitott kérdés is, többek között, hogy a Vikings bejut-e a rájátszásba vagy sem.

Mindenki számolgat, mindenki szimulál (de nem úgy, mikor elesel a tizenhatoson belül és fetrengsz, hogy büntetőt kapj), hogy vajon ki lesz a 14 csapat, aki idén kiérdemli a rájátszást. 

A Minnesota Vikings együttesének csekély az esélye, hogy januárban is pályára lépjen a rájátszásban, a mostani állást figyelembe véve és több, mint 131 000 szimulációt lefuttatva összesen 23%. A mérleget tekintve pedig a legnagyobb esély a 7-9-es mutatóra van, de nem sokkal előzi meg a kiegyensúlyozott 8-8-ast, a legkevesebb esély viszont arra van, hogy a Vikings idén pozitív mérleggel zár..

Ez az alapszakasz a hátralévő meccseket tekintve 141 000 000 000 000, azaz 141 ezer milliárd féleképpen érhet véget.

Most hétvégén a Bears ellen kell pályára lépnünk, akik hat, sorozatban elszenvedett vereség után, a múlt héten végre ismét magabiztosan nyerni tudtak a Texans ellen. Ezt a meccset elvileg illene megnyernünk, amivel legalább a Bears-el szemben jobb lenne a mérleg, de a biztos rájátszáshoz több is kell majd.

Ott a Saints, akikkel az utolsó előtti fordulóban játszunk, ahová már Drew Brees is biztosan vissza fog térni. A hírek szerint már ezen a hétvégén is játszik. 

És akkor ott van a szezont lezáró Lions elleni meccs, ami majd vagy számítani fog, vagy már semmi tétje nem lesz.

De nem is kell majd nagyon túlizgulni a dolgot, mert ha Bears ellen nem nyerünk, akkor lehet készülni a következő szezonra.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.