Egy zsák pénzt fizet a Vikings a következő években Brian O’Neill-nek

Most jött a hír, hogy a Minnesota Vikings ötéves szerződéshosszabbítást kötött a támadófalemberévec, a jobboldali tackle-jével.

A 2018-as draft második körében választott Brian O’Neill most lépett be újonc szerződésének utolsó évébe, de a Vikings a következő öt évre magához láncolta, így a falembere legközelebb a 2027-es évben lesz szabadügynök.

2018-ban 4,4 millióért írt alá 4 évre, míg ma egy kicsivel többért összesen 92,5 millió dollárért tette meg ugyanezt ötre.

Annak ellenére, hogy a holtidényben nem nagyon haladtak a tárgyalások, ma végre megtörtént az aláírás.

“Kiváltság, hogy ebben a csapatban játszhatok és megtiszteltetés számomra, hogy folytathatom a munkát” – mondta el O’Neill a sajtótájékoztatón.

A 26 éves játékos három évben 46 mérkőzés lépett pályára ebből 42 alkalommal volt kezdőjátékos, beleértve a tavalyi összes alapszakasz meccset. O’Neill nagyban hozzájárult Dalvin Cook teljesítményéhez is és természetesen a csapat futójátékához is, akik az elmúlt két idényben a harmadik legtöbb yardot tették meg a földön, pontosan 4416 yardot. Passzvédekezésnél is számíthatunk rá, igaz tavaly nem volt mindig a helyzet magaslatán. Újoncként még egy sem, második évében fél, míg tavaly már öt alkalommal dackelték róla az irányítót.

Mindezek mellett bízzunk benne, hogy ez a szabad szemmel igencsak jól látható összeg motiválóan fog rá hatni és nem esik bele azoknak a játékosoknak a hibájába, akik egy ilyen szerződés után alaposan leeresztenek. Vasárnap már bizonyíthat is a Bengals ellen.

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.