Cameron Dantzler sérülése nem súlyos, hamarosan visszatérhet

Nagyon félelmetes látvány volt, mikor a Vikings egyik újoncát, Cameron Danzler-t hordágyra rakták, majd levitték a pályáról.

Ez azonban csak óvatosságból történt, hogy a játékost lerögzítették, ugyanis Mike Zimmer a csapat vezetőedzője is megerősítette, hogy nem komoly Dantzler sérülése.

Dantzler saját csapattársával, Harissal- ütközött, aki épp a Packers támadóját AJ Dillon-t próbálta megállítani. Harris csípőjével/combjával ütközött neki Dantzler fejének, aki a földre esett. Miután pár percig a földön feküdt mozdulatlanul azt hittük nagyon nagy a baj, de az újoncot hordágyra tették és még a Lambeau Field-en megröntgenezték, majd a közeli kórházba szállították. Fej és nyaki sérülést állapítottak meg nála.

Zimmer a meccs után elmondta, hogy minden bizonnyal a csapattal együtt térhet vissza Minneapolis-ba, ami meg is történt. 

Tegnap hozzátette, hogy sérülése nem súlyos, a játékos jól van és valószínűleg játszhat a Detroit Lions elleni hazai meccsen most vasárnap.

Dantzler a szezon első két meccsét kénytelen volt kihagyni bordasérülés miatt, ráadásul csak a Packers elleni meccs előtt került le a COVID listáról, miután első számú kontaktnak jelölték meg. A héten nem is edzett.

Cameron eddig 5 mérkőzésen szerepelt, mind az ötön kezdőként.

fotó: bringmethenews.com

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .