Matthew Stafford COVID listára került, kérdéses a vasárnapi játéka

Kezdő irányítója nélkül maradhat a Detroit Lions csapata a vasárnapi csoportrivális ellen vívott csatában, miután elsőszámú kontakt volt és így el kellett különítenie magát.

A protokoll szerint a játékost COVID listára tették, azaz nem látogathatja a csapat létesítményeit és az edzéseket sem.

Mivel az ötnapos elkülönítését tölti, így magángéppel kell utaznia Minneapolis-ba, nem utazhat a csapattal együtt.

Stafford egész héten nem edzett, de valószínű nem most felejtett el játszani. Azonban mind addig míg negatív koronavírus tesztet produkál és nincsenek tünetei, addig játszhat vasárnap.

Emlékezzünk így volt egy hete Cameron Dantzler is, aki szintén kontakt volt, így kihagyta a heti foglalkozásokat, de a meccs előtt aktiválták, így pályára léphetett a Packers ellen.

Több, mint valószínű, hogy Stafford esetében is így lesz, hacsak addig nem történik valami váratlan.

Legutóbb a Vikings stadionjában 2018-ban lépett pályára Matthew Stafford, akkor 10 alkalommal sackelték őt a védőink. Egy ilyen magas szám most meglepő lenne, még hazai oldalról nézve is.

Ha esetleg Stafford mégsem játszhatna, akkor nagy valószínűség szerint Chase Daniels fog kezdeni, de előfordulhat, hogy David Blough. 

Mindkét irányító játszott ellenünk a tavalyi szezonban. Daniels vezetésével – aki akkor még a Bears csapatának tagja volt – 16-6 arányban nyerni tudott, míg mikor Blough irányított a michigani csapatnál, akkor 20-7-re kikaptak.

fotó: Yahoo! Sports

A véleményed számít, írd meg nekünk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .